Oana, fosta soție a lui Kamara, are un nou iubit. Ce reacție a avut artistul. FOTO

De Mădălina Manole, pe
Kamara și Oana au divorțat la începutul acestui an după ce au ieșit la iveală mai multe amănunte neplăcute din relația lor, inclusiv faptul că s-au înșelat reciproc. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Leon Akim, în vârstă de 3 ani, care suferă de o boală gravă.

După ce luna trecută Kamara s-a afișat cu noua sa iubită, nimeni alta decât Roberta, concurentă la emisiunea “Te vreau lânga mine”, iată că a venit și rândul Oanei să-și oficializeze relația și să-l prezinte lumii întregi pe noul său iubit, un tânăr chipeș pe nume Alex. Kamara, nu numai că nu este deranjat de situație, dar se pare că se și înțelege de minune cu iubitul fostei sale soții:

Oana, fosta sotie Kamara, si noul iubit, Alex

Mă înţeleg foarte bine cu iubitul ei. Alex este un băiat de treabă. Are grijă de Oana. Eu studiez personajul, şi nu mă refer doar la el. Am verificat şi ştiam că este un om foarte ok. Şi Andrei îl ştie. Mă bucur foarte tare că sunt împreună. Le doresc tot binele. Este un punct de echilibru în viaţa Oanei. Mai bine că nu ne-am cunoscut înainte să fie cu Oana, ci după”, – a declarat Kamara la Antena Stars.

Citește și – Enrique Iglesias i-a dezvăluit secretul Andrei: „Aş fi vrut să păstrez surpriza până maine”

Citește și – Andreea Mantea a vorbit despre relația pe care o are cu Cristi Mitrea

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter