Kamara și Cristi Mitrea, scandal de proporții în direct. „Eu măcar sunt trecut în certificatul copilului meu!” Ce au de împărțit cei doi

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 19 aprilie 2023, 14:10

Kamara și Cristi Mitrea au fost protagoniștii unui scandal de proporții în direct, în timpul ediției de marți a emisiunii “La Măruță”, difuzată la Pro TV. Fostul concurent de la Survivor România și luptătorul de MMA și-au aruncat cuvinte dure legate de familie și copii.

Totul a pornit în momentul în care Kamara povestea despre certurile care au avut loc între el și Ionuț Iftimoaie, în timpul competiției din Republica Dominicană, iar Cristi Mitrea l-a întrerupt spunând că una povestește el despre Survivor și alta s-a văzut la televizor.

Kamara și Cristi Mitrea, scandal la Pro TV: “Caută să mă caracterizeze fără să mă lase să vorbesc!”

Citeşte şi: Alina Radi, atac fără precedent la adresa lui Kamara, la Survivor 2023. „E caz social. Se milogește pe sănătatea fiului său!”

“Vreau să vorbesc și nu mă lasă să vorbesc. Of, Doamne, Mitrea, dacă mă pornesc pe tine nu știu unde o să mă opresc. Caut să mă calmez… Tu nu ești abilitat să vorbești despre nimic. Nu ai nicio treabă! Nu vrei tu să te duci mai întâi la Survivor și apoi să vorbești? Eu am fost invitat aici să vorbesc despre ce s-a întâmplat acolo și vorbește Mitrea în locul meu?” – a spus Kamara iritat de situație.

Apoi l-a atacat spunându-I că nu are niciun drept să-l judece din nicio postură, nici ca tată.

“Caută să mă caracterizeze fără să mă lase să vorbesc. Nu știu din ce postură mă judeci tu pe mine. Nici ca tată nu ai voie să mă judeci, nici ca nimic, înțelegi? Eu măcar sunt trecut în certificatul copilului meu, să știi! Dacă este nepoliticos și nu lasă un om să vorbească, eu pot să-I dau niște răspunsuri atât de dure încât o să vadă cum este” – i-a spus Kamara nervos lui Cristi Mitrea, făcând referire la fiul pe care luptătorul îl are cu Andreea Mantea.

Citește și: Cristi Mitrea, declarații surprinzătoare despre relația cu Andreea Mantea

Citeşte şi: Kamara, în lacrimi după eliminarea de la Survivor 2023. Reacțiile telespectatorilor Pro TV: „Fals și manipulator” / „Nu merita” / Video

În tot acest timp, moderatorul emisiunii, Cătălin Măruță a încercat să aplaneze tensiunile dintre cei doi, dar fără rezultat.

Cristi Mitrea nu a stat mult pe gânduri și i-a aruncat și el o replică tăioasă fostului concurent de la Survivor:

“Așa pot zice și eu. De ce nu mergem la muncă și venim la cerșit la emisiuni din astea… ? Atunci, copilul ar fi mai mândru de mine decât să mă vadă că vin să cerșesc aici! Dacă vrei să facem joaca asta, o facem până mâine” – a spus Mitrea.

“Ce e asta, o amenințare???”

Citeşte şi: Scandal între Kamara și Doc, la Survivor România: „Tu nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit?”

„Percepţia oamenilor e diferită în funcţie de unde au de susţinut o persoană. Pe profilul meu mă susţin, în altă parte nu. O să vă rog frumos, să-i dați un Xanax ăstuia micu’, să se calmeze! – a continuat Kamara.

“Nu am voie să comentez aici, nu mai e timp, dar vorbim după emisiune, stai liniștit.” – a adăugat Cristi Mitrea, iritându-l și mai tare pe Kamara care a spus nervos: “Ce e asta, o amenințare???”

Foto – capturi video / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter