O mai ții minte pe Patricia Kaas? Uite cum arată azi

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Sâmbătă, 20 ianuarie 2018, 11:52
Patricia Kaas este una dintre cele mai iubite cântărețe franceze din lume, fiind deseori comparată cu Edith Piaf sau Marlene Dietrich.

Artista în vârstă de 51 de ani este recunoscută pentru piesele „Mademoiselle chante le blues”, „Mon mec à moi” sau „Je te dis vous”.

A post shared by Agnès Lux (@agnes.cgl) on

Patricia nu și-a pierdut deloc șarmul din tinerețe, având aceeași siluetă adolescentină și aceeași energie ca acum 30 de ani.

Cum arata Patricia Kass

Autobiografia sa  “L’Ombre de ma Voix” a ajuns un bestseller. Aceasta povestește și despre aventura pe care a avut-o cu omul de afaceri român, Remus Truică. „Amantul meu a devenit preocuparea mea cotidiană, îmi făcea toate voile. Nu mai vedeam decât genele lui lungi, pielea lui mată și surâsul irezistibil. Făcea dragoste de minune. E un amant desăvârșit. Avea totdeauna să-mi povestească o mie de lucruri. Eram inseparabili”.

Patricia Kass

Patricia Kaas a susținut concerte în România de mai multe ori (1992, 1998, 2009, 2013). Artista se va întoarce în România pe 24 iunie 2017 pentru a susține două concerte, unul în București pe 24 iunie și unul în Timișoara pe 26 iunie.

„Vreau să vă propun un spectacol care seamănă cu mine, cea de acum”, spune Patricia Kaas despre show-ul cu care revine în România.

Sursa foto Hepta și Northfoto

Citește și Patricia Kaas, la Bucureşti (video)

Citește și Glume pe seama românilor la o emisiune franceză. Vezi cum a reacţionat Inna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter