Nimeni nu știa asta despre Kanye West. Rapperul a dezvăluit totul

De Oana Savin, pe
Înainte de a deveni un cunoscut și apreciat rapper și cu mult înainte de a deveni soțul starului tv Kim Kardashian, Kanye West a avut o meserie care nu are nimic în comun cu ceea ce face acum.

Nici nu visa la faimă sau avere, Kanye încerca doar să se întrețină, să ducă o viață normală. Și pentru asta s-a angajat la casa de modă GAP.

Rapperul lucra în departamentul de relații cu clienții și chiar putea fi văzut împăturind tricouri.

West, pe numele său de scenă Ye, vorbește despre acea perioadă a vieții sale în pieesa „Spaceship”, unde spune: „Să ne întoarcem, înapoi la Gap, Uită-te la cecul meu”.

Rapperul a lucrat la faimoasa companie ca asistent de vânzări pe când avea doar 15 ani.

El a afirmat că a detestat să lucreze la acest retailer în momentul respectiv, în special din cauza faptului că nu lucra suficiente ore pentru a obține reducerea de angajat.

Citește și: Ben Affleck, primul mesaj de când s-a internat la dezintoxicare

Astăzi, West nu mai are nicio problemă cu compania și a afirmat că ar vrea să o îmbunătățească.

Când spun (că vreau să fiu) Steve Jobs al lui Gap…. Nu vorbesc despre o capsulă/ Vorbesc despre faptul că vreau să dețin controlul departamentului de creație a Gap”, a declarat Kanye.

În timp ce mergea la școală, West producea melodii pentru artiști locali, iar mai târziu a devenit faimos după ce a compus hit-uri după hit-uri pentru artiști hip hop și R&B de primă mână, printre care Jay-Z, Common, Mobb Deep, Jermaine Dupri, The Game, Alicia Keys, Janet Jackson, Eminem și John Legend.

Citește și: Povestea bucătarului celebru care face furori printre vedetele din întreaga lume

Kanye Omari West este un rapper, cântăreț, producător muzical, compozitor de muzică, creator de modă și antreprenor american. Crescut în Chicago, West a devenit cunoscut ca producător la Roc-A-Fella Records la începutul anilor 2000. A compus mai multe șlagăre pentru artiști ca: Jay Z și Alicia Keys. Intenționând să urmeze o carieră solo ca rapper, West a lansat albumul de debut The College Dropout în 2004, având succes critic și comercial pe scară largă.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter