Cine este noua iubită a lui Kanye West. Perechea s-a cunoscut de Revelion

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 ianuarie 2022, 12:48

Kanye West (44 de ani) formează în prezent un cuplu cu actrița Julia Fox (31 de ani). Perechea s-a cunoscut în noaptea dintre ani, în Miami.

Cine este noua iubită a lui Kanye West. Perechea s-a cunoscut de Revelion

„L-am cunoscut în Miami, de Revelion, și am avut o conexiune instantanee. Este atât de distractiv să fii în preajma energiei lui. Eu și prietenii mei am râs, am dansat și am avut zâmbetul pe buze întreaga noapte datorită lui”, a declarat Julia Fox, pentru revista Interview.

Ca parte a articolului, cuplul a realizat o ședință foto în care apar în ipostaze tandre, îmbrățișați și sărutându-se. Într-una dintre fotografii, actrița și rapperul se află pe canapea, Julia fiind surprinsă sprijinindu-se pe umărul lui Kanye. În altă imagine, cuplul se sărută, în timp ce într-unul dintre cadre, Julia este așezată peste rapperul întins pe podea.

Perechea a optat pentru ținute monocrome. „Am decis să menținem acea energie și să zburăm în New York pentru a vedea piesa Slave Play pe Broadway. Avionul lui a aterizat la 18:00, iar piesa era la 19:00 și a ajuns LA TIMP. Am fost impresionată. După piesă am ales să cinăm la Carbone, unul dintre restaurantele mele preferate. Evident”, a mai declarat Julia Fox.

„La restaurant, Kanye a regizat o întreagă ședință foto pentru mine, în timp ce oamenii cinau. Întregul restaurant a adorat momentul”, a completat.

Noaptea nu s-a încheiat acolo. Perechea a fost fotografiată înnoptând în același hotel. „După cină, Kanye a avut o surpriză pentru mine. Sunt încă șocată. Mi-a pregătit o suită plină de haine. A fost visul oricărei fete devenit realitate. S-a simțit ca un moment rupt din Cenușăreasa. Nu știu cum a făcut-o, cum a adus totul acolo până să ajungem”, a continuat.

Citește și: 

Kim Kardashian a vorbit în premieră despre divorțul de Kanye West

Cadoul inedit pe care Kanye West i l-a oferit lui Kim Kardashian de ziua ei

Actrița Troian Bellisario a născut în parcarea spitalului

Kim Kardashian, de nerecunoscut pe covorul roșu al galei Met 2021

„Am fost atât de surprinsă. Adică, cine face lucruri de genul acesta la a doua întâlnire? Sau la orice întâlnire! Totul în ceea ce ne privește a fost atât de organic. Nu știu în ce direcție ne îndreptăm, dar dacă ce s-a întâmplat până acum este un indiciu pentru ce va urma, ador aventura!”, a mai spus.

Pe 4 ianuarie 2022, Kanye a fost fotografiat în Miami alături de artista Audri Nix, chiar înainte de a zbura în New York pentru a se întâlni cu Julia. În ciuda acestor întâlniri, o sursă a declarat că rapperul nu este serios în privința femeilor din viața lui.

„Celelalte femei cu care-și petrece timpul sunt acolo pentru ai distrage atenția. Îi place să primească atenție de la ele, asta e tot”, a declarat sursa. Tot potrivit acesteia, Kanye încă își dorește să se împace cu Kim Kardashian (41 de ani).

Kim a depus actele de divorț în februarie 2021, după o căsnicie de 6 ani și o relație de 8. Fostul cuplu are două fiice și doi fii, North West (7 ani), Saint West (5 ani), Chicago West (2 ani) și Psalm West (1 an). În prezent, Kim formează un cuplu cu actorul Pete Davidson (28 de ani).

„Kim este în continuare singura cu care Kanye vrea să fie. E singura pentru care are sentimente. Crede că sunt suflete pereche și că vor sfârși împreună”, a mai declarat sursa.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter