Kim Kardashian nu-și va schimba numele după divorțul de Kanye West

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 august 2021, 10:59

Kim Kardashian West a depus actele de divorț în luna februarie după un mariaj de 6 ani și o relație de 8. Pentru că cei patru copii pe care îi are cu rapper-ul Kanye West poartă numele de familie al tatălui, vedeta și-ar dori să îl păstreze și ea, chiar și după separarea oficială de cel care încă îi este soț.

Toți copiii au numele de familie West, așa că Kim îl păstrează așa cum este. Nici Kanye nu i-a cerut să-l schimbe, a declarat o sursă pentru People.

Informațiile că vedeta nu are de gând să renunțe la numele de familie vine după săptămâni în care s-a speculat că brand-ul său, KKW Beauty, va avea o denumire nouă din cauza literei „W”, care este abrevierea numelui West. Surse ale publicației Women’s Wear Daily au dezvăluit însă că „nu are nimic de-a face” cu divorțul.

În plus, chiar Kanye West ar fi fost cel care a ajutat-o să facă schimbări în cadrul companiei sale de cosmetice.

Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune.

Kim apreciază în continuare sfaturile de afaceri și îndrumările lui Kanye. Este fericită că se pot înțelege. Multă vreme, Kanye a fost foarte supărat și dezamăgit de faptul că Kim a cerut divorțul. Ea a înțeles de ce și i-a oferit spațiu, au mai spus sursele.

Citește și: Cristina Șișcanu a dezvăluit dieta cu care a reușit să slăbească 27 de kilograme

Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

O tânără de 23 de ani și-a omorât în bătaie fiica de 3 ani. Motivul i-a șocat și pe anchetatori

Antonia și Vincenzo Castellano, reuniți pentru aniversarea fiicei lor, Maya

Nu Kim Kardashian vrea să-și schimbele numele, ci Kanye West

Rapper-ul american Kanye West a depus cererea pentru a-și schimba numele. Acesta vrea să-și folosească doar porecla, Ye, prescurtarea de la Kanye și porecla pe care acesta o folosește de mulți ani.

Chiar dacă Kanye are adesea idei creative pe care Kim le apreciază, de multe ori își schimbă părerea. Poate îi place Ye acum, dar e greu de știut ce va fi în viitor, a mai declarat sursa pentru revista americană People.

Cântărețul a invocat “motive personale” pentru a justifica solicitarea ca numele său să fie Ye în mod oficial. Un judecător va trebui acum să aprobe cererea.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter