Lidia Buble și-ar fi dorit să aibă o altă meserie: „Am niște talente ascunse”

De Oana Savin, pe

Lidia Buble este una dintre artistele din România care se bucură de un succes răsunător. Însă, nu mulți știu, că aceasta ar fi mers pe un alt drum în viață, dacă ar fi avut ocazia.

Lidia este o persoană deschisă și le povestește urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare despre toate evenimentele din viața ei. Deși are o voce uimitoare și lansează piesă după piesă, cântăreața a dezvăluit că și-a dorit să aibă o cu totul altă meserie.

Lidia Buble și-a dorit o altă meserie

Lidia Buble și-a uimit fanii de pe Instagram, atunci când a mărturisit că și-ar fi dorit un alt drum și nu cel de artistă. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, cântăreața a fost întrebată ce meserie își dorea să aibă atunci când era mică. Iar răspunsul i-a luat pe toți pe nepregătite.

„Sunt disperată după actorie! Să știți că eu atunci când am fost mică, cred că dacă m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să mă fac când o să fiu mare, cântăreață sau actriță, bine, eu visam să devin musafir, dar asta e altă discuție, dar dacă m-ar fi pus să aleg între astea două, cu toate că era clar, toate semnele duceau că aș fi ales să devin cântăreață, aș fi ales să devin actriță, pentru că am eu niște talente ascunse de care voi încă nu știți”, a spus artista, potrivit Wowbiz.

Artista își dorește să joace într-un film

Iar surprizele din partea Lidiei au continuat, întrucât ea le-a dezvăluit fanilor ei că își dorește să joace într-o producție cinematografică și nu va renunța până ce nu își va îndeplini acest vis.

„Ca să dau acum din casă, să știți că lucrez în acest sens, îmi doresc foarte mult să joc, nu într-un film, ci în mai multe filme, de ce nu chiar într-un serial. Sunt convinsă că într-un final o să se întâmple, nu știu exact când, dar, cum s-ar zice, o să mai auziți de mine”, a mărturisit Lidia Buble.

Citește și: Câți bani au câștigat Lidia Buble și Ami de la Pro TV! Participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” le-a îmbogățit

Citește și: Lidia Buble, transformată radical: „Am slăbit 8 kilograme. Prindeam hainele cu elastice de păr, cu agrafe”

Citește și: Vedetele din România, certate cu legea. Lidia Buble, Toma Cuzin și Cheloo, pe lista neagră a polițiștilor

Citește și: Lidia Buble, imaginea de 20.000 de like-uri. A fost comparată cu Marilyn Monroe

Lidia Buble, dezvăluiri emoționante din copilărie

Viața artistei nu a fost întotdeauna ușoară. Lidia a trecut printr-o perioadă foarte dificilă în copilărie, când și-a scăpat surioara, pe atunci bebeluș, din brațe.

„Am trecut prin niște lucruri grele împreună. Din cauza mea, era cât pe ce să nu mai fie în viață. Doctorii i-au fracturat o mânuță la naștere. Mama ne-a interzis să o mai luăm în brațe, ca să nu îi facem și mai mult rău. Într-o zi mama a intrat în baie să își spele părul, eram doar noi două acasă. Am fugit la pătuțul ei (n.r al surorii) și am luat-o în brațe și am început să mă port ca și cu o păpușă. Și am aruncat-o si am scăpat-o pe gresie”, a povestit Lidia Buble în podcastul „Lucruri simple” al lui Horia Brenciu.

Artista a fost convinsă că și-a ucis surioara, Lorena, însă aceasta și-a revenit în mod miraculos.

„Am fugit de acasă, în spatele blocului, într-o grădină și până la 1 dimineața nu am avut curaj să mă întorc. Eu în momentul ăla știam că mi-am omorât sora, eu nu știam ce s-a mai întâmplat cu ea. Când m-am întors, mă așteptam ca în momentul în care mă întorc în casă, tata să mă ia și să mă arunce de la etajul 4. El a luat-o pe mami și pe Lori si au rugat doctorii să facă o radiogafie. Ea nu mai avea nicio sansă, avea tot capul crăpat, au spus doctorii. S-au întors acasă… mama era distrusă. S-au rugat Domnului, i-au făcut ungerea cu untdelemn și au mers din nou la spital. Tata i-a rugat pe doctori să facă o nouă radiografie. La a doua, Lori arăta perfect, nu mai avea nimic”, a spus Lidia Buble.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Lidia Buble

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter