Kanye West a depus actele pentru a-și schimba numele

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 august 2021, 13:40

Rapper-ul american Kanye West a depus cererea pentru a-și schimba numele. Acesta vrea să-și folosească doar porecla, fără alt nume sau prenume.

Kanye West a specificat în cererea adresată Curții Superioare din Los Angeles că în loc de Kanye Omari West ar vrea să numească doar Ye, prescurtarea de la Kanye și porecla pe care acesta o folosește de mulți ani. De asemenea, este și numele albumului care a apărut în 2018, atunci când a vorbit prima oară de schimbarea numelui.

Ființa cunoscută în mod formal drept Kanye West. Eu sunt Ye, a scris atunci cântărețul pe rețelele de socializare.

Rapper-ul a invocat “motive personale” pentru a justifica solicitarea ca numele său să fie Ye în mod oficial.  Un judecător va trebui acum să aprobe cererea.

Fostul soț al lui Kim Kardashian spunea în urmă cu mai mulți ani că Ye este un cuvânt folosit des în Biblie.

A plecat de la Kanye, care înseamnă singurul, la doar Ye – fiind doar o reflectare a binelui nostru, a răului nostru, a confuziei noastre, a tuturor, a spus cântărețul american, potrivit g4media.ro.

Citește și: Prietenii lui Patrick Swayze fac declarații șocante despre soția actorului: ”Îl bătea chiar și când era bolnav”

Oana Roman, îngrijorată pentru sănătatea ei: „Mă duc la spital. Mi-e să nu am iar probleme!”

Edward Sanda, răspuns acid după ce el și Cleopatra Stratan au fost criticați că nu au avut nași

Magda Pălimariu s-a căsătorit. Primele fotografii de la nunta prezentatoarei Pro TV

De ce au divorțat Kim Kim Kardashian și Kanye West

Pe 19 februarie 2021, Kim Kardashian a depus actele de divorț de Kanye West. Perechea s-a separat după un mariaj de 6 ani și o relație de 8. Împreună au patru copii, două fiice și doi fii, North West (7 ani), Saint West (5 ani), Chicago West (2 ani) și Psalm West (1 an).

În ultimul sezon al reality show-ului Keeping Up With the Kardashians, vedeta a vorbit despre motivele din spatele divorțului.

Cred că el merită să fie cu cineva care îi va susține fiecare decizie și care îl va urmări oriunde și care se va muta cu el în Wyoming. Eu nu pot face asta. Ar trebui să aibă o soție care îl sprijină și călătorește cu el. 

Eu nu pot. Mă simt ca un nenorocit de eșec. Este al treilea nenorocit de mariaj al meu. Da, mă simt ca o ratată. Nici nu mă pot gândi la asta. Vreau să fiu fericită”, a spus atunci Kim Kardashian.

După despărțire, Kanye West a fost surprins alături de Irina Shayk în Franța, acolo unde și-a sărbătorit aniversarea a 44 de ani de viață. În vara anului 2019, modelul s-a despărțit de actorul Bradley Cooper, alături de care are o fiică, Lea De Seine, în vârstă de 4 ani.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter