Ce meserie a avut Doru Todoruț înainte de a fi solistul trupei Deepcentral: „A fost o perioadă foarte frumoasă” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 02 martie 2023, 15:43

Doru Todoruț a devenit cunoscut publicului larg în anul 2008, odată cu lansarea proiectului Deepcentral. Însă, solistul nu s-a ocupat întotdeauna cu muzica.

Invitat în emisiunea Alexandrei Ungureanu, „Duet cu Alexandra”, artistul a povestit despre proiectele pe care le are de când nu mai cântă cu Deepcentral și a dezvăluit ce meserie a avut înainte de a deveni cunoscut.

Doru Todoruț a fost profesor înainte de a deveni artist

Doru Todoruț are 46 de ani și se consideră a fi un bărbat împlinit. Are o soție frumoasă, o carieră și noi proiecte. Însă, nu mulți știu că artistul a avut o meserie cu totul diferită înainte de a se dedica muzicii: cea de profesor de Științele Educației.

„Fiind învățător, primeam mai multe flori decât colegele mele. Și primeam mai multe flori și am devenit, cred că din cauza asta, un romantic. Și le dădeam pe stradă, când vedeam doamne, unele se uitau ciudat, dar până la urmă ajungeam și cu niște flori acasă la mama, mai am o soră, îi dădeam o plasă (n.r. de mărțișoare)”, a povestit Doru Todoruț în emisiunea Alexandrei Ungureanu.

„Și acum îmi scriu (n.r. foștii elevi), dar acum sunt căsătoriți, cu copii. Îmi mai scriu și mă bucură de fiecare dată. A fost o perioadă foarte frumoasă pentru mine în care m-am descoperit pe mine, m-am raportat altfel la viață și la evoluția omului așa, în parcursul ei, în viață”, a dezvăluit artistul.

Citește și: Doru Todoruț și Irina Baianț s-au despărțit la un an de la cererea în căsătorie

Citește și: Doru Todoruț, dat în judecată de fosta soție pentru pensie alimentară

Citește și: Doru Todoruț, despre relații: „Am o viață completă acum”

Citește și: Doru Todoruț: Un bărbat adevărat nu folosește violența fizică

Doru s-a dedicat unor proiecte noi

Deepcentral nu a mai lansat de mult timp o piesă, însă Doru continuă să facă muzică. Un alt fel de muzică, față de cel cu care și-a obișnuit publicul: muzică clasică.

„Am pornit un proiect nou, Doru Todoruț, în care mă expun așa cum sunt, cu stările mele, îmi place să mă gândesc la proiectul ăsta ca fiind unul relaxat, exact cum sunt acum și aici, în care compun când vreau, postez ce vreau și e foarte interesant și provocator pentru mine. Și, pe de altă parte, muzical vorbind, mai am proiectul 2 GENTS, cu Cici Rogojan, în care avem evenimente cu orchestră, cu cor, acolo e altceva, am făcut cunoștință cu tot ce înseamnă muzica clasică, cu partituri, cu dirijori, cu tot felul de lucruri interesante”, a afirmat artistul.

În vara anului trecut, Doru Todoruț și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare, când a anunțat că s-a însurat. La doi ani după ce s-a despărțit de Irina Baianț, artistul a postat o imagine de la cununia religioasă cu cea care i-a devenit soție.

Cântărețul evită să o menționeze pe soția sa pe rețelele de socializare, alegând să își trăiască departe povestea de iubire departe de ochii curioșilor.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Doru Todoruț

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter