Kim Kardashian, de nerecunoscut pe covorul roșu al galei Met 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 septembrie 2021, 12:40

Gala Met de anul acesta a avut ca temă evoluția modei în Statele Unite ale Americii. Kim Kardashian (40 de ani) a optat pentru un outfit foarte diferit de ținutele sale de pe covorul roșu de până acum. Vedeta de reality-show a purtat un costum negru care a acoperit-o în totalitate.

Kim Kardashian, de nerecunoscut pe covorul roșu al galei Met 2021

Creația semnată Balenciaga a inclus o pereche de cizme cu toc, mânuși, o rochie-tricou cu mâneci largi trei sferturi, o trenă dublă și o mască. Kim a fost complet acoperită, singurele lăsate la vedere fiind extensiile brunete prinse într-o coadă extrem de lungă. Imagini cu ținuta găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Kim a fost însoțită de directorul de creație Balenciaga, Demna Gvasalia (40 de ani), care a purtat un trening negru și o mască la fel ca cea purtată de Kim. Potrivit TMZ, Kanye West (44 de ani) a încurajat-o pe Kim să poarte ținuta atipică. Rapperul i-a dat curaj lui Kim să se autodepășească din punct de vedere creativ și să cultive imaginația oamenilor prin artă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pe 19 februarie 2021, Kim a depus actele de divorț de Kanye. Perechea s-a separat după un mariaj de 6 ani și o relație de 8. Împreună au patru copii, două fiice și doi fii, North West (8 ani), Saint West (5 ani), Chicago West (3 ani) și Psalm West (2 an).

Citește și: 

Kanye West și Irina Shayk s-au despărțit după două luni de relație

Kim Kardashian și doi dintre copiii ei au avut COVID-19. „Să am grijă de copiii mei este, evident, pe primul loc”

Kim Kardashian a vorbit despre planurile sale de a-și reface viața după divorț

În ultimul sezon al reality show-ului Keeping Up With the Kardashians, Kim a izbucnit în lacrimi vorbind despre despărțirea de rapper. „Pur și simplu nu mai pot face asta”, a spus Kim. „De ce încă sunt blocată în locul ăsta? El se mută într-un alt stat în fiecare an. Trebuie să rămân cu el pentru a ne crește copiii împreună. Este un tată grozav, s-a descurcat minunat până acum”, a continuat.

„Cred că el merită să fie cu cineva care îi va susține fiecare decizie și care îl va urmări oriunde și care se va muta cu el în Wyoming. Eu nu pot face asta. Ar trebui să aibă o soție care îl sprijină și călătorește cu el. Eu nu pot. Mă simt ca un nenorocit de eșec. Este al treilea nenorocit de mariaj al meu. Da, mă simt ca o ratată. Nici nu mă pot gândi la asta. Vreau să fiu fericită”, a mai spus Kim.

O sursă apropiată vedetei TV a dezvăluit în exclusivitate pentru E! News care sunt planurile sale după despărțirea de rapper. „Kim nu este pregătită să iasă la întâlniri. Nu acesta este focusul ei acum. A trecut printr-un an foarte dificil. Vrea să se focuseze pe ea și pe copiii ei pentru moment.”

Totodată, Kim știe că familia și prietenii ei vor să-i introducă potențiali noi parteneri, dar „nu-și pune deloc energia în această direcție, cel puțin pentru moment”. O altă sursă a declarat că vedeta „are întreg sprijinul familiei și că o relație nu se află pe radarul ei. Copiii sunt singurul focus”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter