Maluma a clarificat zvonurile despre relația dintre el și Kim Kardashian

De Unica.ro, pe

Kim Kardashian (40 de ani) și Kanye West (44 de ani) s-au separat la începutul anului 2021. Pe 19 februarie, Kim a depus actele de divorț.

Maluma a clarificat zvonurile despre relația dintre el și Kim Kardashian

Perechea s-a despărțit după un mariaj de 6 ani și o relație de 8. Împreună au patru copii, două fiice și doi fii, North West (8 ani), Saint West (5 ani), Chicago West (3 ani) și Psalm West (2 ani).

La scurt timp de la despărțire, în presă s-a speculat că vedeta de reality show ar forma un cuplu cu artistul Maluma (27 de ani). Recent, solistul a clarificat speculațiile.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Kanye West și Irina Shayk s-au despărțit după două luni de relație

Kim Kardashian a vorbit despre planurile sale de a-și reface viața după divorț

Kim Kardashian, de nerecunoscut pe covorul roșu al galei Met 2021

Artistul a admis că nu știe de unde au izvorât zvonurile că el și Kim ar forma un cuplu. Solistul și vedeta TV s-au cunoscut în decembrie 2019, în Miami, la prezentarea colecției Dior – toamnă 2020 pentru bărbați. „Oamenii au început pur și simplu să vorbească despre asta”, a spus artistul.

„Nu știu de ce au început să o întrebe asta, poate pentru că divorța și tot restul, știi? Dar nu, suntem buni prieteni. Nu vorbim atât de des, dar da, suntem buni prieteni și ne dorim numai binele unul altuia”, a mai spus cântărețul. Kim a clarificat zvonurile în iunie 2021.

„L-am întâlnit de câteva ori, întotdeauna în Miami. Este un tip atât de drăguț”, a spus Kim atunci. Deși s-au cunoscut abia în decembrie 2019, Maluma era cu mult timp înainte un bun prieten de-al fostului cumnat al lui Kim, primul și singurul soț al surorii ei mai mari, Kourtney Kardashian (42 de ani), Scott Disick (38 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter