Kanye West și Julia Fox s-au despărțit după câteva săptămâni de relație

De Unica.ro, pe

Kanye West și Julia Fox nu mai formează un cuplu, a anunțat reprezentantul actriței. Relația lor a durat aproximativ o lună.

Kanye West și Julia Fox au fost văzuți împreună la scurt timp de la anunțul divorțului dintre celebrul rapper și Kim Kardashian. Cei doi s-ar fi cunoscut chiar în noaptea de Revelion, la Miami, și ar fi început o relație la scurt timp. Însă povestea de iubire a durat doar câteva săptămâni. Vestea despărțirii a fost confirmată de reprezentantul actriței.

Julia și Kanye rămân buni prieteni și colaboratori, dar nu mai sunt împreună, a confirmat acesta pentru People, chiar de Valentine’s Day.

Citește și: Cum ar fi murit tânărul de 17 ani la Therme Balotești

Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la nunta milionarului Cristian Burci, din Abu Dhabi

O mai ții minte pe Adina Asăvoaie, „păpușa de la Glina”? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Motivul pentru care Petre Roman pleacă din România împreună cu Silvia Chifiriuc: „Scapă de mizeria de aici”

Kanye West, comentarii dure în mediul online la adresa cuplului Kim Kardashian – Pete Davidson

Presa internațională scrie că Julia Fox a evitat să fie implicată în scandalul mediatic provocat de Kanye West.

Julia a avut parte de suficientă dramă în relațiile sale trecute și ultimul lucru de care are nevoie acum e și mai multă dramă. Julia chiar îl place pe Kanye, dar când acesta are acele izbucniri publice, îi e greu să nu se lase afectată de ele. Nu vrea să aibă parte de dramă în relație, fie că e cu Kanye sau cu oricine altcineva, ar fideclarat sursă apropiată actriței, potrivit protv.ro.

Se pare că rapper-ul american nu poate trece peste despărțirea de fosta soție. Acesta a făcut o serie de comentarii dure în mediul online la adresa lui Pete Davidson, actualul iubit al lui Kim Kardashian. Artistul a șters apoi mesajele jignitoare. Tot online, acesta a dat de înțeles că își dorește împăcarea cu cea care i-a fost soție timp de șapte ani.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter