Naomi Campbell, violentă din nou. Cu cine s-a mai bătut

De Geo Berciu, pe
Naomi Campbell, supranumită "pantera neagra"pentru aspectul, dar şi pentru caracterul ei sălbatic, a recidivat din nou. Celebrul manechin a fost implicată zilele trecute într-o confruntare cu mai tânăra Cara Delevingne.

Presa a scris în amănunt despre conflictul dintre Naomi Campbell şi Cara Delevingne, petrecut într-un club din Paris. Un martor prezent la incident a povestit: „Naomi era furioasă, deoarece Cara a spus ceva de rău despre Rihanna. Naomi a acuzat-o pe Cara că nu o respectă pe Rihanna şi a început să ţipe la ea, apoi a împins-o, iar aceasta a împins-o la rândul ei pe Naomi”. Iar lucrurile nu s-au oprit aici! Cara Delevingne a început să o tragă de păr pe Naomi, iar aceasta i-a răspuns pe măsură fiind nevoie de apropiaţii celor doi pentru a le despărţi.

naomi-campbell-violenta-cara-delevingne 2

Chiar dacă ştirea a fost infirmată de Naomi Campbell, trecutul ei spune multe despre caracterul temperamental al „panterei negre”, ea fiind implicată în numeroase răfuieli de-a lungul timpului. În 1998, Naomi i-a oferit asistentei personale, pe care o violentase fizic şi verbal, o sumă substanţială, iar în 2006 a fost arestata şi silită la câteva ore de muncă în folosul comunităţii pentru că a aruncat cu telefonul mobil în menajeră. În 2007, a plătit o amendă frumuşică şi a executat 200 de ore de muncă pentru un conflict cu doi poliţişti pe aeroportul din Londra. Nici şoferul personal nu a scăpat de nervii manechinului, acesta alegându-se cu un ochi învineţit în 2010.

naomi-campbell-violenta-cara-delevingne 1

(Sursa foto: Hepta, Instagram)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter