Mr. Pink o ţine sub papuc! Monica Gabor nu mai are voie să defileze pe podium

De Sandra S., pe

Zilele acestea, Monica Gabor se află în România, atât pentru afaceri, dar şi pentru a mai petrece puţin timp în compania fiicei sale, Irina.
Cum a ajuns în ţară, Monicăi i-a fost propus să semneze un contract foarte bănos, care o poate aduce din nou în prim-plan – pe cat-walk. Deşi îi surâde ideea să fie din nou model, ea a anunţat că nu mai vrea să defileze în lenjerie intimă.
Vrea să îşi construiască altă imagine sau e „Mr. Pink” gelos?
Potrivit Libertatea, Monica Gabor încă nu a răspuns un „da” sigur propunerii de a defila din nou ca model în România, pentru că nu vrea să urmeze acest drum profesional. Întrebată de ce nu mai vrea să lucreze ca model, Monica a răspuns: „În prezent mă pregătesc pentru altceva. Iubitul meu vrea să fiu femeie de afaceri„.
Mr. Pink o ţine sub papuc! Monica Gabor nu mai are voie să defileze pe podium
În plus, apropiaţii cuplului susţin că iubitul româncei ar fi genul foarte gelos şi de aceea Monica Gabor nu mai vrea să defileze în lenjerie intimă şi nu vrea o carieră în modeling. Mai exact, el s-ar gândi că toată atenţia presei îndreptată în direcţia Monică le-ar putea pune în pericol relaţia de mai bine de doi ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter