S-a confesat! Află de ce Monica Gabor nu apare cu Mr. Pink în public!

De Sandra S., pe

Iubitul Monicăi Gabor este un bărbat misterios. Cu toate că este un om de afaceri cu multă putere financiară, el refuză să apară în public.
Săptămâna trecută a avut loc petrecerea de lansare a băuturii Mr. Pink, produsul comercializat de către iubitul manechinului român. Chiar dacă la evenimentul glam au venit multe vedete din Statele Unite, el nu şi-a făcut apariţia printre invitaţi, ci a lăsat-o pe Monica Gabor să-i primească.
Vedeta a explicat, în cadrul unui interviu telefonic, de ce iubitul ei preferă să păstreze misterul în jurul său: „Consideră că intimitatea este foarte importantă şi vrea să-şi permit luxul să facă orice fără să fie comentat. Nu tuturor oamenilor le plac camerele sau celebritatea. El se ghidează după sfaturile date de mama lui, care i-a spus că dacă ai totul, nu trebuie să spui, să arăţi, să epatezi, iar dacă nu ai nimic, nu trebuie să fii trist, pentru că ai cel mai mare dar, viaţă, prieteni, familie, lucruri mai importante decât a apărea în ziare„, scrie Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter