Motivul pentru care Jeff Bezos este înfuriat pe noua lui iubită, Lauren Sanchez

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Luni, 14 ianuarie 2019, 14:04
Jeff Bezos (fondatorul și directorul general al companiei Amazon) este supărat pe noua lui iubită, Lauren Sanchez după ce aceasta a arătat prietenilor pozele și mesajele lor intime și o parte dintre aceastea ar fi ajuns la presă, informează Mediafax, potrivit National Enquirer.

Lauren Sanchez s-ar fi lăudat prietenilor cu relația ei


Jeff Bezos a împlinit pe data de 12 ianuarie, 55 de ani. Se pare că, aniversarea i-a fost afectată de faptul că noua sa iubită, Lauren Sanches, a făcut publice pozele și mesajele pe care acesta i le-a trimis în cele opt luni de relație. Zvonurile despre relația celor doi ar fi ajuns la urechile presei, iar jurnaliștii i-ar fi urmărit pe cei doi în ultima jumătate a anului 2018.Lauren Sanchez

 

Mesajele trimise de femeie au fost folosite de jurnaliști pentru a dovedi relația dintre cei doi. Mai mult, presa a pus pe seama relației și despărțirea lui Bezos de soția sa, Mackenzie Bezos, după un mariaj care a durat 25 de ani.

Jeff-Bezos-si-Mackenzie-Bezos

(Jeff Bezos și Mackenzie Bezos)

Chiar dacă presa a numit-o pe Lauren Sanchez „amanta” lui Bezos, acesta a insistat asupra faptului că el și soția sa au avut „o lungă perioadă de explorare și despărțire de probă”, inainte să ia decizia de a divorța. Jeff Bezos și Lauren Sanches ar fi fost împreună din aprilie 2018, potrivit presei internaționale.

Sursa: Mediafax.ro, Twitter.com

Sursă foto: Hepta.ro, Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter