Din ce motive s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

De Unica.ro, pe

Bianca Drăgușanu (40 de ani) și Gabi Bădălău (34 de ani) s-au despărțit după aproape 1 an și jumătate de relație, deși despre model s-a scris recent că ar fi însărcinată. Gabi a făcut anunțul în mediul online, iar Bianca a reacționat ulterior.

Din ce motive s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Potrivit afaceristului, Bianca avea o viață mult prea „agitată” pentru el. Cu toate acestea, modelul susține că ea a pus punct relației, pentru că el „nu știe ce vrea”.

„Bărbații nu aleg, doar culeg. Da, eu sunt (n.red.: agitată și vulcanică). Dacă îi plac lucrurile mai puțin agitate, să caute în altă parte, la mine nu se găsesc. Nu pot să comentez în niciun fel poziția dânsului (n.red.: că a iubit-o foarte mult și a făcut tot posibilul pentru a face relația să meargă). Are o poziție destul de strategică câteodată, previzibilă pe alte părți. Nu mă interesează ce zice. Nu avem ce să povestim”, a declarat Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show”.

„Nu a fost vorba niciodată despre familie, ci strict despre el. E un om care nu își asumă nimic. Trăiește în două lumi, nu știe ce vrea. Nu pot să stau cu un bărbat care nu știe ce vrea și care nu știe să mă facă fericită. Nu vreau să intru în detalii. Nu am să vorbesc niciodată urât despre un om la care am ținut. Dacă ești dezorientat, lasă-mă în pace! Eu sunt prea agitată pentru el? Nu poți să ții ritmul cu mine, la revedere!”, a încheiat.

Bianca și Gabi s-ar fi despărțit cu trei-patru săptămâni în urmă, după ce modelul l-a surprins pe afacerist cu mai multe femei, în timpul unei petreceri.

Bianca ar fi fost însărcinată la vremea aceea, după ce Gabi o convinsese să întemeieze o familie cu el, deși avea probleme de fertilitate. Bianca ar fi spart ușa imobilului din Pipera și ar fi început să lovească cu o bâtă de baseball femeile din apartament. Gabi Bădălău ar fi fugit parțial dezbrăcat din calea modelului.

„Nu sunt de fier chiar dacă vreau să par. Mă afectează anumite circumstanțe, dar eu le depășesc foarte ușor. El către familia lui a dat informația greșită de la bun început. Dacă a fost cineva de vină nu au fost părinții lui”, a mai declarat Bianca recent.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Bianca Drăgușanu, planuri mari după ce s-a scris că ar fi însărcinată. „Niciodată nu am făcut așa ceva”

Claudia Pătrășcanu, despre relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Pentru mine este foarte important să…”

Claudia Pătrășcanu, într-o relație sau nu? Solista a spus tot

Bianca Drăgușanu, amenințată de Claudia Pătrășcanu și de mama ei? „Amenințările și hărțuirea sunt fapte penale”

„După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație, în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram.

Bianca și-ar fi confirmat a doua sarcină în timpul unei petreceri organizate de afacerist. „Vouă v-a spus că sunt gravidă?”, ar fi întrebat în timpul respectivului eveniment, potrivit surselor Spynews.

„De un an de zile, se chinuie să rămână gravida. Au făcut deja câteva inseminări, dar nu s-au prins. Ea a urmat toate tratamentele specifice cu hormoni, injecții regulate, a trecut printr-o serie de transformări. El a fost cu ea de fiecare dată. Voiau copilul. Ar fi gravidă în zece săptămâni. Este o adevărată lovitură pentru familia lui Gabi Bădălău. Părinții o exclud din start. Nici nu vor să audă”, au declarat surse din preajma cuplului, pentru Click!.

Modelul mai are o fiică, Sofia Natalia (5 ani), din fostul mariaj cu prezentatorul TV Victor Slav (41 de ani). Din căsnicia cu artista Claudia Pătrășcanu (43 de ani), Gabi are doi fii, Gabriel (7 ani) și Nicholas (5 ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter