Claudia Pătrășcanu ar fi apelat Poliția de Frontieră pentru a-l împiedica pe Gabi Bădălău să iasă din țară cu fiii lor

De Unica.ro, pe

Gabi Bădălău (34 de ani) susține că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu (43 de ani), a apelat Poliția de Frontieră pentru a-l împiedica să iasă cu fiii lor, Gabriel și Nicholas, din țară. Bărbatul a plănuit o vacanță de două săptămâni cu băieții săi în Turcia.

Claudia Pătrășcanu ar fi apelat Poliția de Frontieră pentru a-l împiedica pe Gabi Bădălău să iasă din țară cu fiii lor

„Ultimele două săptămâni din august e vacanță mea cu băieții. Cum a început teroarea personajului Claudia scandal? Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentru a-mi petrece cu ei această vacanță… După ce am avut ceva de tras la Poliție și la Protecția Copilului, am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună. Nu a vrut să-mi dea procură notarială pentru a pleca în vacanță cu copiii în Turcia. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura și am câștigat acest drept, a făcut cerere de anulare a ordonanței. I s-a respins cererea de anulare, dar a făcut apel. A înștiințat Poliția de Frontieră pentru a lua măsuri să nu părăsesc țara cu băieții. Cu toate că am hotărâre judecătorească executorie în care se specifică dreptul de a părăsi țara… ea tot a încercat să strice vacanța copiilor”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram.

„Oare cât mai poate? Oare cât o mai duce capul? Oare de ce nu se liniștește? Oare de ce nu se gândește la copiii noștri?”, a încheiat afaceristul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Claudia Pătrășcanu spune că mama lui Gabi Bădălău a insistat ca afaceristul să o dea afară

Citește și: Claudia Pătrășcanu, amenințată de Gabi Bădălău: „Nu mi-e frică de nimeni și de nimic”

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, schimb dur de replici la telefon. Fiii cuplului sunt în vacanță în Spania cu familia afaceristului

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele imagini cu apartamentul din Constanța

Claudia, însă, susține că atât ea, cât și fiii ei au suferit din cauza afaceristului, dar și a mamei lui, care ar avea un comportament neadecvat cu nepoții săi.

Tot în această vară, Gabi a fost în vacanță în Spania alături de fiii lui și ai solistei, precum și alături de întreaga lui familie. La acea vreme, Claudia scria în mediul online că Gabi a refuzat să-i lase pe fiii lor să vorbească la telefon cu ea în privat, dar și că familia lui i-ar încuraja pe cei mici să-i spună că este „urâtă” și „cea mai rea mamă”, dar și să-i arate semne obscene.

Pătrășcanu și Bădălău s-au separat în vara anului 2019, după 4 ani și jumătate de căsnicie. Divorțul încă nu s-a pronunțat. Fostul cuplu luptă în instanță pentru stabilirea custodiei fiilor lor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter