De ce au evitat Monica şi Ramona Gabor să doarmă în casa mamei lor moarte

De Libertatea.ro, pe

După ce şi-au condus mama pe ultimul drum, Monica şi Ramona Gabor au rămas în Bacău, pentru a aranja şi parastasul, dar şi slujbele de pomenire ale mamei lor, Veronica Bulai, care a murit săptămâna trecută, după ce un bolovan i-a strivit capul. Cele două surori celebre au evitat să doarmă noaptea în casa din Bacău a femeii care le-a dat adus pe lume.
Devastate de durere după înmormântarea Veronicăi Bulai, cele trei surori Gabor nu au ţinut cont de tradiţia potrivit căreia timp de 40 de zile rudele apropiate trebuie să lase sufletul celui decedat să se odihnească şi s-au întors luni seară în cimitirul din Sărata, pentru a-şi plânge din nou mama, dar şi să aranjeze coroanele pe mormânt.

S-au rugat la biserică

Totodată, ele i-au rugat pe paznicii cimitirului să aibă grijă de locul de veci al mamei lor. Apoi, Monica şi Ramona au plecat împreună cu sora lor cea mare, Alina, la locuinţa acesteia, acolo unde de altfel şi-au şi petrecut noaptea, nu de alta, dar s-au temut să stea în apartamentul cu trei camere al mamei lor, plin cu amintiri foarte dureroase.
Citeşte articolul integral pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter