Monica Gabor s-a reprofilat. Ce meserie practică acum în America

De Mădălina Manole, pe
Monica Gabor s-a mutat în America de aproximativ cinci ani de zile și nu pare să ducă dorul de casă. Fosta doamnă Columbeanu și-a croit un nou drum în viață departe de țara sa natală și totul pare să meargă ca pe roate.

Monica Gabor, în vârstă de 30 de ani, a renunțat la cariera sa de fotomodel pentru a se dedica noii sale familii, mai exact iubitului său, Mr Pink și fiului acestuia, Anthony. De curând, iată, Monica Gabor a simțit nevoia să-și diversifice activitatea și a început o nouă meserie peste Ocean. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a devenit profesoară. Cu toate că inițial nu stăpânea prea bine limba engleză, cursurile intensive și meditațiile pe care le-a urmat au ajutat-o pe Monica să devină o bună vorbitoare astfel încât, în prezent, o predă și altora.

Monica Gabor

Monica Gabor s-a implicat într-un proiect de ajutorare a imigranților, este profesoară de limbă engleză la un liceu din Beverly Hills și le predă acestora primele lecții de limbă engleză: „În timpul săptămânii stau în Beverly Hills pentru că merg la școală, weekend-urile le petrec în Malibu. Când sunt în Beverly Hills încep cursurile de la 9 dimineața și termin la ora 4 după amiaza. Acest lucru îl fac de trei ori pe săptămână, în zilele libere mă văd cu prietenii, merg la întâlniri de afaceri cu Pink și mă duc cu Anthony la karate. În weekenduri stăm, în general acasă, gătim, avem grijă de casă (curățenie, etc.) și ne uităm la filme cu Anthony. Alte dăți mergem la tot felul de locuri de joacă sau la Santa Monica Pier, unde este un parc de distracții”, – a dezvăluit Monica Gabor într-un interviu acordat pentru perfecte.ro.

Monica Gabor a divorțat de Irinel Columbeanu în urmă cu șapte ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Irina, în vârstă de 11 ani, care în prezent se află în custodia tatălui și locuiește în România.

Citește și – Ce face și cum arată Gabriel Dorobanțu la 18 ani de când a părăsit Bucureștiul

Citește și – Amalia Enache s-a testat contra genelor cancerigene. Drama mamei sale a determinat-o să ia atitudine

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter