Monica Gabor, în presa internaţională. Ce a făcut ca să apară în ziare

De Libertatea.ro, pe

Monica Gabor a gustat din celebritate în România, iar acum numele ei a trecut granițele țării, apărând prin toate ziarele și site-urile mondene din afară.

Cum a ajuns Moni la mult râvnita celebritate internațională? Ei bine se pare că este foarte bună prietenă cu Lindsay Lohan, după ce Mr. Pink, afaceristul chinez a căruit avere este estimată la peste 2,7 miliarde de dolari, a plătit-o pe acesta să apară la una dintre petrecerile sale. De atunci, se pare că trio-ul este inseparabil, ba chiar Mr. Ping, pe numele adevărat Poe Qui Ying Wangsuo, a devenit protectorul actriței.

Așa se face că marți vedeta a ajuns la tribunal la bordul unui avion privat pus la dispoziție de chinez, iar seara cei trei au mers să sărbătorească pedeapsa primită de Lindsay, într-un club de noapte. Armatele de paparazzi de la toate ziarele mondene din America și Europa nu i-au scăpat din ochi pe petrecăreți. Astfel, Moni a fost surprinsă pe locul din față a mașinii în care se afla și Lilo. Actrița nu poate fi văzută însă, deoarece s-a ghemuit în spate, în încercarea de a se ascunde de blitzuri. Moni a fost caracterizată de jurnaliștii străini, printre care și cei de la Daily Mail, radaronline.com sau TMZ, ca fiind ”prietena” lui Lindsay.
Vezi continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter