Monica Gabor a luat mai multe pastile ca să nu leşine la înmormântare

De Libertatea.ro, pe

Moartea Veronicăi Bulai (54 de ani) le-a adunat la Bacău pe cele trei fiice ale sale. Îndurerate, Alina, Monica şi Ramona au înfruntat cu greu pierderea suferită. Dacă Moni, cea mai cunoscută dintre surori, a luat sedative pentru a face faţă cumplitei încercări, Alina, sora mai mare, a leşinat!
Monica, Ramona şi Alina şi-au luat rămas bun de la mama lor, care şi-a găsit tragicul sfârşit la doar 54 de ani. Durerea celor trei surori Gabor, care şi-au condus, ieri, pe ultimul drum mama, a fost trasformată în „spectacol” de către locuitorii din Bacău.
Nu mai puţin de 2.000 de oameni au umplut piaţeta din faţa Bisericii Romano-Catolice Sf. Neculai şi s-au călcat în picioare pentru un loc cu vizibilitate, nu pentru a-şi lua rămas bun de la femeia dispărută în condiţii atât de şocante, ci pentru a le vedea mai bine pe Monica Gabor şi pe surorile ei.
În timp ce în jurul sicriului erau aşezate coroane de flori trimise de diverşi apropiaţi ai fetelor, precum prezentatorul Cătălin Măruţă sau designerul Cătălin Botezatu, trei preoţi au oficiat slujba de înmormântare.
Citeşte continuarea articolului pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter