Monica Gabor lupta împotriva cancerului! Băutura Mr. Pink, efecte miraculoase!

De când locuieşte în America, alături de iubitul ei, Monica Gabor a luat calea evenimentelor caritabile, căci doar acesta a fost prilejul cu care şi-a cunoscut şi marea dragoste, pe omul de afaceri chinez. De atunci, vedeta a devenit dedicată muncii sale şi este o adevărată business woman!
Monica se preocupa ca bautura Mr. Pink sa ajunga numărul unu in lume, iar norocul i-a suras, caci dupa lansarea cu mare fast la Los Angeles a brandului deja cunoscut, la care au participat vedete de calibru, compania Mr. Pink Beverages este in continua crestere si se preconizeaza ca in viitor sa devina cea mai de succes companie de bauturi din lume, cu o cifra de afaceri estimativa de ordinul miliardelor de dolari.
In plus, chiar daca nu a anuntat public acest lucru, Monica se dedica din ce in ce mai mult evenimentelor caritabile si planuieste, alaturi de iubitul sau sa organizeze un eveniment pentru prevenirea cancerului la san. Acest lucru nu este deloc intamplator!
Monica Gabor a decis sa lupte impotriva cancerului la san, recomandand astfel si bautura Mr. Pink  pe baza de ginseng si vitamine care are in compozitie minimum 1000mg de ginseng si patru vitamine puternice din complexul B care conlucreaza pentru a energiza corpul si mintea intr-un mod natural. “Ginsengul este regele plantelor menite sa ne imbunatateasca sanatatea, lupta impotriva cancerului, imbunatateste memoria, fortifica organismul, lupta impotriva radicalilor liberi, avand efect de intinerire, inlatura oboseala si anemia. Ginsengul este renumit de mii de ani in Asia pentru efectele puternice pe care le are in stimularea imunitatii, promovarea longevitatii si supranumit elixirul tineretii. Va recomand astfel sa incercati cu incredere bautura Mr.Pink care are efecte miraculoase! Mr. Pink este cea mai sigura bautura revitalizanta care poate  sa fie consumata oricand, dimineata, la pranz si seara”, spune Monica.
Monica Gabor, îndrăgostită nebuneşte de Mr. Pink
“In America am invatat sa daruiesc, sa ajut oamenii, sa fiu mai buna si mai curata sufleteste. Ma bucur ca am posibilitatea sa ma implic in multe actiuni caritabile atat pentru copiii cu sindromul Down si autism, cat si in organizarea unui eveniment pentru prevenirea cancerului la san pe care il pregatim acum.  Iubitul meu imi este alaturi in toate aceste demersuri, cu atat mai mult cu cat ne-am cunoscut in cadrul unui eveniment caritabil!”, a mai adaugat Monica Gabor. Vedeta e incantata de faptul ca din ce in ce mai multa lume incepe sa devina constienta de efectul nociv al bauturilor energizante si isi indreapta atentia catre Mr. Pink Ginseng Drink ca fiind cea mai sanatoasa alternativa a acestei categorii de bauturi.

Momentul de lansare ales de compania Mr. Pink vine intr-un context foarte potrivit, foarte multi consumatori alegand sa renunte la energizantele pe baza de taurina si alte componente devastatoare pentru sanatate in favoarea bauturii Mr. Pink, la promovarea caruia Monica Gabor a contribuit din plin.

Bautura Mr. Pink a facut valuri in America! S-a lansat cu vedete de calibru!

Evenimentul de lansare a bauturii Mr. Pink a fost prezentat pe larg in presa internationala. Evenimentul a avut atat de multa greutate incat timp de 24 de ore gigantul YAHOO.COM a avut ca pagina de deschidere o fotografie cu familia Jackson.

La eveniment au participat staruri internationale precum: Paris, Prince, Blanket si La Toya Jackson, legendarul Wayne Gretzky impreuna cu familia lui, baschetbalistul de la Los Angeles Lakers, Metta World Peace (Ron Artest), Anna Kendrick (Twilight), Audrina Patridge (Dancing with the stars), Tyler Cary (medaliat cu aur la inot la Jocurile Olimpice 2012), producatorul Jerry Bruckheimer (Piratii din Caraibe, Comoara nationala, Printul Persiei- Nisipurile timpului, etc), Mario Lopez (prezentator tv si actor), Max Ryan (Sex and the city), Kimora Lee Simmons (model si antreprenor).

La lansarea bauturii Mr. Pink in America au mai participat alte aproximativ 1000 de persoane (300 doar reprezentanti media, celebritati, oameni de afaceri de succes, reprezentanti ai companiilor de distributie, mii de fani Mr. Pink care s-au strans in fata hotelului).

Gazdele evenimentului au fost pe rand: Mario Lopez, Marty Brown- COO Mr. Pink Beverages, Artur Artenyan- CEOMr. Pink Beverages.

In cadrul evenimentului a fost lansat si clipul publicitar pentru bautura Mr. Pink care ii are ca protagonisti pe Monica Gabor si actorul Max Ryan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter