Monica Gabor, fotografie rară alături de Mr. Pink

De Unica.ro, pe

Monica Gabor a publicat recent pe Instagram o fotografie alături de iubitul ei, Mr. Pink. Cuplul s-a împăcat la câteva luni de la despărțire. În iulie 2021, Monica a șters din mediul online toate fotografiile cu ea și cu bărbatul, fără a confirma însă despărțirea. La vremea aceea, surse apropiate perechii dezvăluiau că posesivitatea afaceristului ar fi dus la separare.

Monica Gabor, fotografie rară alături de Mr. Pink

Monica și Mr. Pink formează un cuplu din anul 2011. Modelul are o fiică, Irina (14 ani), din fostul ei mariaj cu Irinel Columbeanu (64 de ani). Fosta pereche s-a căsătorit în anul 2006 și s-a separat în 2011, după aproape 5 ani de mariaj. La rândul său, Mr. Pink are un fiu dintr-o relație anterioară.

După despărțire, Monica și Mr. Pink au continuat să lucreze împreună. Lucru care i-a ajutat, cel mai probabil, să-și rezolve problemele din cuplu. Recent, perechea a mers împreună la un eveniment susținut în galeria de artă Winn Slavin Fine Art din Beverly Hills. Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Fiica Monicăi, Irina, locuiește de asemenea în America. „Pentru ea, Monica a rămas în America. Cel mai mult o interesează viitorul Irinucăi pe care, în România, nu o mai așteaptă mare lucru”, a declarat un apropiat de-al Monicăi, pentru Impact.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Monica Gabor, într-o ipostază în care nu s-a mai afișat până acum în mediul online

O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? Ce a declarat recent

Ce facultate a urmat, de fapt, Monica Gabor

Așchia nu sare departe de trunchi. Irina Columbeanu îi seamănă din ce în ce mai mult Monicăi Gabor

Monica și Mr. Pink s-ar fi despărțit din cauza posesivității lui. „Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermarket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, au declarat surse apropiate perechii, după despărțire.

„Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului”, au continuat sursele.

„Mr. Pink știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce făcea Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, au încheiat. După despărțire, Monica a petrecut o perioadă de timp alături de surorile ei, Ramona și Alina, în Grecia și Dubai.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter