Monica Gabor, la cuțite cu Lindsay Lohan

De Libertatea.ro, pe

Este îngropată în datorii, aşa că orice ofertă de publicitate pare binevenită pentru Lindsay Lohan (26 de ani), actriţa care promitea serios să devină noua stea de la Hollywood.
Numai că, deşi are nevoie de bani ca de aer, căci înregistrează datorii de 1, 8 milioane de dolari, Lindsay nu-şi vinde ieftin imaginea, refuzând oferta de „doar” 200.000 de dolari, venită din partea Monicăi Gabor şi a iubitului său asiatic, pentru simpla ei participare, în Dubai, Emiratele Arabe Unite, la lansarea băuturii Mr. Pink. Actriţa coboară din pat doar dacă i se livrează în cont 500.000 de euro.Monica Gabor, fostă Columbeanu, nu este suficient de vedetă pentru a-şi ajuta iubitul să-şi promoveze băutura energizantă Mr. Pink în întreaga lume, aşa că ea şi iubitul asiatic „vânează” vedete de talie internaţională care se află în impas financiar, pentru a le plăti cu mult sub valoarea lor. Iată însă că planurile celebrului cuplu româno-chinez au fost date peste cap, când cei doi au ofertat-o pe actriţa Lindsay Lohan, despre care tot mapamondul ştie că care are serioase probleme cu Fiscul, având sechestru pus pe toate bunurile.
Vrea 500.000 $ pentru a le promova băutura
Chiar dacă blonda e la pământ cu banii şi momentan n-a mai solicitat-o nici un regizor de film, ea tot a strâmbat din nas când a aflat că, pentru participarea ei, în Dubai, la lansarea licorii Mr. Pink, va primi „doar” 200.000 de euro. Şi-a făcut un calcul, din vârful patului, şi i-a trimis „zgârcitului” afacerist asiatic o notă de plată de-a dreptul curajoasă: 500.000 de dolari, partea ei, plus decontarea cheltuielilor de transport, cazare şi protocol.

Citeşte continuarea pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter