Lindsay Lohan și Bader Shammas s-au căsătorit. „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume”

De Adelina Duinea, pe

Lindsay Lohan (36 de ani) și Bader Shammas (35 de ani) s-au căsătorit după trei ani de relație. Lindsay și Bader formează un cuplu din anul 2018 și s-au logodit în toamna anului 2021. Pe 2 iulie 2022, ziua în care a împlinit 36 de ani, actrița i-a dedicat un mesaj emoționant lui Bader, mesaj în care l-a numit „soț”.

Lindsay Lohan și Bader Shammas s-au căsătorit. „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume”

„Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. M-ai găsit și ai știut că ceea ce-mi doream era fericire și bunătate, ambele în același timp. Sunt uimită că-mi ești soț. Viața mea, totul meu. Fiecare femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi”, a scris Linsday pe Instagram.

În noiembrie 2021, actrița a publicat primele imagini cu inelul de logodnă. În descrierea fotografiilor, Lindsay a scris: „Iubirea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu”. Mama actriței, Dina Lohan (59 de ani), a repostat una dintre fotografii la Insta Story, scriind: „Inima mea este plină! #logodiți #unnouînceput”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

Citește și: Taylor Swift și Joe Alwyn s-ar fi logodit. Artista și actorul formează un cuplu din 2017

Citește și: Shakira, acuzată că a înșelat. Solista și fotbalistul Gerard Pique s-au despărțit după 11 ani de relație

Cine este Bader Shammas?

Deși formează un cuplu de trei ani, Lindsay și Bader au fost discreți în privința relației lor. Bader este stabilit în Dubai, unde actrița locuiește de asemenea de câțiva ani.

Potrivit profilului său de Linked In, Shammas este vice președinte asistent al băncii Credit Suisse. Bader a urmat cursurile Universității Florida de Sud, specializarea inginerie mecanică, ulterior urmând studii în finanțe la Universitatea Tampa.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter