Monica Gabor, chinuită de presă: „Vă rog să mă lăsaţi să trăiesc”

De Sandra S., pe

Monica Gabor a rămas în România pentru mai mult timp, iar ziariştii se interesează intens de viaţa ei pe plaiurile mioritice. Chiar zilele trecute s-a scris despre fosta doamnă Columbeanu că ar fi petrecut într-un club, însă Moni a fost grav afectată de acest neadevăr.
De când este iubita lui „Mr. Pink”, Monica Gabor are foarte mare grijă de imaginea ei şi chiar încearcă din răsputeri să arate cât mai mult că a devenit o doamnă – a renunţat la implanturile mamare, se fardează delicat şi afişează un comportament reţinut, demn de mimoze. În plus, se arată extreme de deranjată dacă cineva scrie că ea a fost în club, când de fapt a fost doar la o terasă, după cum s-a întâmplat zilele trecute.
Bună, dragii mei, revin cu tristeţe la voi… sunt din nou în România, ţara mea natală şi totodată ţara mea de suflet. Observ că există o dorinţă nestăpânită a unor persoane de a mă prezenta într-o lumină cât mai dezagreabilă. Aş vrea să precizez câteva lucruri legate de ultimele articole de presă despre mine şi aşa-numita ieşire a mea în club. Nu am fost în niciun club! Am ieşit la terasa din Herăstrău împreună cu o prietenă. Atât!!! Sunt sătulă de toată drama care se crează în jurul vieţii mele! Sunt o femeie normală, cu o viaţă normală. Vă rog să mă lăsaţi să trăiesc!„, a scris Monica Gabor pe Facebook.
În plus, ca să evidenţieze faptul că acum este o adevărată doamnă şi nu aceeaşi Moni care bătea Bamboo-ul weekend de weekend, a publicat o imagine în care apare îmbrăcată de gală şi cu un coc imens în vârful capului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter