Marţi Moni a simţit cel mai mult lipsa mamei. Află motivul

De Libertatea.ro, pe

Monica Gabor a avut parte de cea mai tristă onomastică a sa. Marţi, de Sfânta Monica, celebrul fotomodel a vorbit numai despre mama sa, Veronica Bulai, care a fost înmormântată luni. Ea şi-a amintit că aceasta îi spunea prima „La mulţi ani!” şi, de fiecare dată, îi pregătea un mic cadou.
A încercat să fie tare la înmormântare, dar, după ce şi-a condus mama pe ultimul drum, Monica Gabor pare să fi ajuns la capătul puterilor. Plânge fără încetare şi îi este foarte dor de cea care i-a dat viaţă. Ea a ales să mai rămână câteva zile la Bacău, în compania surorilor sale, Alina şi Ramona, pentru a-şi alina durerea.

Nu a avut nici o premoniţie

Marţi, când la catolici s-a sărbătorit Sfânta Monica, modelul a avut parte de cea mai tristă onomastică: „Îi este deja foarte dor de ea. Repetă des acest lucru. A plâns şi şi-a amintit cum, în această zi sfântă, mama ei era prima care o suna şi îi lua de fiecare dată un cadou. Monica trece prin momente foarte grele”, a mărturisit pentru Libertatea cea mai bună prietenă a Monicăi, Mădălina Apostol, cea care i-a fost alături modelului în aceste momente tragice.
Citeşte continuarea pe site-ul Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter