Mirela Vaida, declarație despre participarea la Eurovision 2019: „Eu nu mă duc să adun voturi”

De Mădălina Manole, pe
Mirela Vaida a luat prin surprindere pe toată lumea când și-a anunțat participarea la concursul Eurovision, ediția 2019. Cu toate că este însărcinată și așteaptă venirea pe lume a unui băiețel, cel de-al treilea copil, îndrăgita prezentatoare TV este pregătită să urce pe scenă.

Mirela Vaida, în vârstă de  36 de ani, a fost invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show” și a dezvăluit care au fost motivele ce au determinat-o să participe la Eurovision 2019: „Mă bucur altfel de timpul meu acum. Mă duc la Eurovision fiind însărcinată în luna a opta. La Iaşi, nu în Bucureşti. Dacă trec în finală va fi în februarie la Bucureşti. Ce era să fac eu singură acasă?! E programat. Copilul vine în aprilie ca să nu afecteze Tel Avivul care e în mai. Forfota aia… Am energie bună. Locul de acolo… Vreau să îţi spun că eu nu mă duc să adun voturi, eu mă duc cu fericirea de a cânta. România, săraca, are de făcut o treabă grea. Trebuie să treacă prin două etape. Deja se vehiculează numele unor favoriţi”, – a povestit Mirela Vaida la Antena 1.

Mirela Vaida va participa la finalul acestei luni la Selecția Națională Eurovision 2019 cu piesa „Underground”. Competiția muzicală are loc pe 27 ianuarie, la Iași, urmând ca finala să fie în februarie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter