Unde s-au aventurat vedetele înainte de Paște. Mirela Vaida: „Norocoși sunt cei care trăiesc acolo!”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 12 aprilie 2023, 19:39

Nici nu a început bine vacanța că vedetele au și plecat să exploreze alte destinații, iar asta chiar dacă Paștele se apropie și în case au început pregătirile.

Dacă Dana Rogoz a ales alături de soțul ei, Radu Dragomir, și de cei doi copii, Vlad și Lia, Turcia, Ileana Badiu a fugit cu familia în Vietnam. Mirela Vaida abia ce a revenit din Italia. Cum se aventurează vedetele înainte de sărbători?

Vedetele, în vacanță înainte de Paște. Dana Rogoz și familia și-au luat zborul în Antalya

“Când am făcut rezervarea, se anunțau 25- 30 de grade în Antalya. După care s-a schimbat vremea la noi, s-a schimbat și la ei, așa că vor fi 15- 25 maxim cât vom sta aici. Dar tot cred că ne vom simți foarte bine în aceste patru nopți de vacanță.

Scriu aceste rânduri cât timp copiii se aleargă într-un loc de joacă uriaș al hotelului. Au ateliere de pictură, science, cooking… cred că o să fie o nebunie pentru ei”, spune Dana Rogoz pe o rețea de socializare.

Dana Rogoz: „Aș vrea să pot să înregistrez în memorie toate reacțiile, gesturile și grimasele lor”

Actrița trăiește fiecare moment pe care îl petrece cu Lia și Vlad la intensitate maximă. I-ar plăcea ca cei doi să se reîntoarcă din aceste călătorii cu multe amintiri frumoase, la care să revină peste ani.

“Prima zi în Turcia cu familia. De când am ajuns aici, m-am gândit de multe ori la filmul „Aftersun”. Oare ce își vor aduce aminte copiii din aceste vacanțe? Oare cum își vor aduce aminte de mine, mama lor? Sunt oare lecții de viață ce rămân undeva în urma mea? Precum baloanele astea de săpun…

Aș vrea să fiu mai prezentă și când sunt prezentă lângă ei. Aș vrea să pot să conștientizez că momentul asta, când îl aud pe Vlad cum respiră lângă mine în somn, iar pe Lia fredonând ceva din camera cealaltă, momentul ăsta e unic, nu se va mai repeta. Aș vrea să fiu mereu cu mintea limpede lângă ei. Aș vrea să râd cum râd ei. Aș vrea să pot să înregistrez în memorie toate reacțiile, gesturile și grimasele lor. Aș vrea cât mai multe momente cu ei, în care restul lumii să nu mai conteze deloc”, mai spune Dana Rogoz.

Citeşte și: Vedetele și-au schimbat look-ul în prag de primăvară. Cum arată acum Dana Rogoz, Adelina Pestrițu și Mirela Vaida

Dana Rogoz: „Mă topește relația lor”

Vedeta e mulțumită că între fiul și fiica sa există o relație specială, că sunt acolo unul pentru celălalt, iar poveștile lor nu se mai termină.

“O pauză de dulce și de stat la povești cu ei. Mai ales că Lia a intrat într-o altă etapă, cea în care ne poate povesti diverse lucruri foarte interesante, de nu mai știi ce e realitate, ce e vis, ce i s-a întâmplat deja sau ce își dorește foarte tare să aibă. Îmi aduc aminte foarte bine de Vlad la aceeași vârstă, când ne povestea că „e plin de purici, pentru că a stat la grădiniță lângă girafe și vaci nebune”.

Deci, Radu și cu mine suntem pregătiți pentru poveștile ei acum. Iar Vlad, după atenția cu care o urmărește în această fotografie pe surioară sa, pare și el la fel de interesat de ce va urma. Mă topește relația lor și atenția unuia pentru celălalt”, adaugă Dana Rogoz.

Citeşte și: Schimbările cu care s-a confruntat Ileana Badiu la menopauză: „Aveam 43 de ani și mai degrabă mă vedeam cu Alzheimer”

Ileana Badiu, aventuri în Vietnam

În tot acest timp, Ileana Badiu se declară fascinată de tot ce trăiește în Vietnam, dar aventura ei e abia la început.

„Sunt fericită când descopăr lucruri și locuri noi. Delta Mekong a fost o experiență mișto, pentru că această regiune a Vietnamului oferă o privire unică asupra modului de viață local. Abia aștept să explorez mai mult din acest colț frumos de lume!”, spune Ileana Badiu, cu doar câteva zile înainte de Paște.

Mirela Vaida, cucerită de Italia

Mirela Vaida a lipsit luni de la emisiune, asta pentru că, la întoarcerea dintr-un sejur de câteva zile în Italia, vedeta a fost nevoită să petreacă 11 ore în aeroport.

„Dincolo de ziua petrecută în aeroport, am trăit două zile de poveste în fascinanta Italia-  Lago di Garda- Arco-Verona-Bergamo. Minunată țară, cu mâncare irezistibilă și peisaje incredibile! Mi-a plăcut enorm! Norocoși sunt cei care trăiesc acolo!”, mărturisește prezentatoarea de la Acces direct.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter