Mirela Vaida a vrut să își ducă la Disneyland copiii. Prețul exorbitant al biletelor de avion: „Pare o misiune imposibilă”

De Oana Savin, pe

Mirela Vaida a vrut să le facă o surpriză copiilor ei și să îi ducă pe cei mici, în vacanța de Rusalii, la Disneyland. Însă mare i-a fost surpriza când a văzut cât costă biletele de avion spre această destinație.

Într-o perioadă în care prețurile par să fi explodat peste tot, o vacanță spre o destinație cum este Disneyland pare să fie un vis îndepărtat pentru mulți, chiar și pentru vedete. Și asta din cauza companiilor aeriene, care și ele au ridicat prețurile biletelor extrem de mult.

Mirela Vaida a renunțat la vacanța la Disneyland

După Paște, copiii mai au parte de o mini vacanță, de Rusalii. Tot atunci au liber și adulții, fiind zi liberă dată de conducătorii țării. Astfel, Mirela Vaida a vrut să profite de aceste zile pentru a-și răsfăța copiii cu câteva zile la Disneyland. Doar ca, în momentul în care și-a făcut planul, nu se aștepta ca acesta să fie dat peste cap de prețul biletelor de avion.

Citește și: Mirela Vaida a dat petrecere pentru fetița ei. Carla a împlinit opt ani: „De atunci, totul s-a schimbat!”

„Am vrut si eu să îmi duc copiii la Paris (Disneyland) în vacanța de Rusalii. Dar pare o misiune imposibilă. De Wizz Air și de bătaia lor de joc să nu mai aud! Ați văzut- cum și-au bătut joc de oamenii ăia, săracii, uitați sau lăsați prin aeroporturi, în Sâmbăta Învierii… Iar TAROM nu ne ajută cu absolut nimic! Pune niște prețuri prohibitive la bilete! Dacă compania asta de stat nu e făcută pentru noi, românii, care să își permită să călătorească de ici-colo, în 2023, atunci pentru cine e făcută? Am de ales să zbor între unii care își bat joc de oameni și unii care au niște prețuri astronomice la Bilete! Asta e… stăm acasă”, a scris Mirela Vaida pe Facebook, unde a postat și o imagine în care se vede cât este prețul biletelor spre Paris.

Citește și: Cum a fost sărbătorită Mirela Vaida. Prezentatoarea de la Acces direct a împlinit 41 de ani

Se pare că prețul biletelor de la București la Paris și retur pentru doi adulți și trei copii începe de la suma de 11.908 lei.

Cât costă o vacanță la Disneyland

Pentru cei care își doresc să ajungă să se distreze la Disneyland Paris, trebuie să știe că o vizită în Orașul Poveștilor nu este deloc ieftină.

Pentru o singură persoană, intrarea în parc costă în jur de 67 euro și poate ajunge la 197 euro, în funcție de locurile pe care vreți să le vizitați.

Citește și: Mirela Vaida dezvăluie trucul ei pentru a slăbi după sărbători. „Am un secret!”

Citește și: Unde s-au aventurat vedetele înainte de Paște. Mirela Vaida: „Norocoși sunt cei care trăiesc acolo!”

De asemenea, în interior se găsesc o mulțime de distracții și bunătăți, pentru care, de asemenea, trebuie să scoateți bani din buzunar.

Pe lângă cei aproape 12.000 de lei pe care îi dați pe bilete (dus-întors), trebuie să țineți cont de faptul că vă mai costă în plus cazarea, deplasarea prin Paris, precum și mesele la restaurant. Și ținând cont de faptul că este vorba de Disneyland, niciun copil nu va pleca de acolo fără un suvenir.

Dacă doriți să vă cazați la Disneyland, unde există câteva hoteluri tematice, prețurile nu sunt deloc pentru toate buzunarele. O noapte de cazare într-un astfel de hotel începe de la 1.000 de euro.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mirela Vaida

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter