Ministerul Afacerilor Interne, după ce Smiley a fost amendat pentru viteză: „Privește partea bună”

De Oana Savin, pe
Smiley a fost amendat de Poliția Rutieră, după ce a fost prins că a depășit cu 25km/h viteza permisă pe autostradă. Artistul a anunțat pe contul său de Facebook că a fost testat cu Drug Test, rezultatul fiind negativ, însă a primit amendă pentru viteză. La scurt timp după apariția mesajului acestuia, Ministerul de Interne a reacționat pe paginile de socializare cu o postare care a adus zâmbetele pe fețele internauților.

„Aş vrea să aflaţi asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliţia Română, care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieşit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depăşit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, aşa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli şi în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toţi să faceţi pentru siguranţa, normalitatea şi liniştea noastră a tuturor”, a scris Smiley pe Facebook.

Citește și: Selly, implicat într-un nou accident de circulație

Reacția Ministerului de Interne nu a întârziat să apară.

„Dragă Smiley, greşeala recunoscută este pe jumătate iertată… ca şi amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poţi plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Priveşte partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul”, au scris reprezentanții MAI pe Facebook, făcând referire la piesa lui Smiley, „Pierdut buletin”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Smiley.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter