Mihaela Borcea, mesaj emoționant pentru partenerul său de viață. Cu cine se iubește fosta soție a lui Cristi Borcea

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 noiembrie 2019, 11:04
Mihaela Borcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a refăcut viața sentimentală și radiază de fericire.

Mihaela Borcea, în vârstă de 49 de ani, a luat viața de la capăt după divorțul de Cristi Borcea, cei doi rămânând în relații foarte bune după despărțire. Cu toate că o perioadă viața sa amoroasă a fost foarte discretă, Mihaela Borcea a decis să nu se mai ascundă. În urmă cu peste un an, aceasta a început o relație cu Sorin Carp, un bărbat care i-a fost angajat în urmă cu mai mult timp. Dacă inițial nu a recunoscut idila, iată că legătura lor s-a consolidat și Mihaela Borcea a început să pună fotografii din vacanțele petrecute împreună.

Mihaela Borcea i-a transmis iubitului său un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere, o adevărată declarație de dragoste: „La mulţi ani, iubitule! Eşti acea persoană deosebită care mă ţine de mână şi mă ascultă zi şi noapte, care îmi redă liniştea atunci când totul merge rău şi alături de care totul este mai frumos. Fie ca toate dorinţele să ţi se îndeplinească, să fii sănătos, să ai parte numai de noroc şi să ajungi mereu acolo unde îţi doreşti! Te iubesc!”, – a scris Mihaela Borcea pe contul său de Facebook.

Vezi mai multe fotografii cu Mihaela Borcea și iiubitul său, Sorin Carp, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter