Cum o răsfață soțul brazilian pe Alina Vidican. Fosta parteneră a lui Cristi Borcea a primit de ziua ei un cadou de peste 300.000 de dolari

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 03 mai 2023, 15:39

De mai bine de doi ani, Alina Vidican (39 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul brazilian, Claude Senhoreti (48 de ani).

Ea și-a refăcut complet viața amoroasă după divorțul de fostul acționer de la Dinamo, Cristi Borcea, cu care are împreună doi copii – un băiat, Alexandru și o fată, Gloria. Căsnicia lor a durat între anii 2011 – 2016.

Viața Alinei s-a schimbat radical de când l-a întâlnit pe Claudecare acum o răsfață cu daruri luxuriante. Chiar în urmă cu nici o lună, Alina aprimit de la soțul ei un bolid de lux, mai exact un Lamborghini STO SE30, în valoare de peste 300.000 de dolari.

„Draga mea, azi este ziua ta. Sper să te bucuri de noul tău LAMBORGHINNI STO SE30. Fata mea iubitoare de mașini. Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc!”, i-a transmis Claude Senhoreti Alinei, pe Instagram.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată mașina primită de fosta soție a lui Cristi Borcea.

Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au cunoscut în 2017, la o petrecere, iar patru ani mai târziu s-au căsătorit.

„În urmă cu patru ani, în 2017, ne-am cunoscut la o petrecere. Am fost invitați la același eveniment și așa s-a întâmplat. Nunta a fost minunată, a fost obositor, dar minunat. Am renunțat la numele Vidican, mă va chema Senhoreti”, a dezvăluit Alina Vidican, pentru Pro TV, după nuntă.

Citeşte şi: Transformările prin care au trecut fostele soții ale lui Cristi Borcea. Mihaela Borcea și Alina Vidican sunt astăzi de nerecunoscut

La petrecerea unde s-au întâlnit, brazilianul milionar a fost cel care a făcut primul pas.

„Am văzut-o pe Alina de departe. Nu a fost greu să o văd, era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul. M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit.

Citeşte şi: Alina Vidican, mai fericită ca oricând alături de soțul brazilian, Claude Senhoreti. Ce mesaj a publicat pilotul de curse în mediul online

Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ne căsătorim. Sunt foarte fericit. Am fost binecuvântați că ne-am întâlnit. Am fost sortiți să aparținem unul altuia, ne plac aceleași lucruri, deci de acum încolo va fi o adevărată plăcere să-mi împart viața cu Alina” – declara el în 2021.

Ca dar de nuntă, Alina a primit de la Claude tot o mașină. Brazilianul spune că fosta soție a lui Cristi Borcea este înnebunită după mașini și nu vede un cadou mai potrivit pentru ea.

„A fost în mod clar o surpriză. Ei îi plac mașinile foarte mult, așa că nu m-am putut gândi la un alt cadou. Nu prea-i pasă de diamante sau de alte lucruri, dar îi plac foarte mult mașinile. Mă bucur că i-am putut face acest cadou”, a povestit Claude.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter