Ce spune Mihaela Borcea despre căsătoria cu iubitul ei, Sorin Carp. Femeia de afaceri a făcut anunțul

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 10:42

Mihaela Borcea (53 ani) a fost căsătorită timp de 23 de ani cu Cristi Borcea, cu care are și trei copii, iar după despărțire, care a survenit în urmă cu 11 ani, fiecare dintre ei și-a refăcut viața.

Omul de afaceri e fericit cu Valentina Pelinel, iar Mihaela cu Sorin Carp. Cu toate astea, femeia de afaceri ezită să facă pasul cel mare.

Mihaela Borcea: „O hârtie nu are nicio însemnătate”

„Sunt cu Sorin de atâția ani. O hârtie nu are nicio însemnătate. În fața lui Dumnezeu e important să fii, nu un act la primărie. Ne e foarte bine așa cum suntem”, spune ea pentru Cancan.

Mihaela Borcea are convingerea că a găsit bărbatul care o împlinește și o susține în totalitate. În noiembrie, când partenerul ei de viață a împlinit 48 de ani, vedeta a vorbit despre senimentele ce îi leagă într-un mesaj emoționant.

„La mulți ani, iubiric, cu multă sănătate si cu iubirea mea pe care o ai deja!? Fie ca noi să fim întotdeauna împreună, fără probleme, iar numărul de obstacole ce vin spre noi să le trecem cu ușurință! Lasă fericirea să îți copleșească sufletul, să rămâi la fel de pozitiv precum ești acum, să fii înconjurat mereu de prieteni adevărați!

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, că îmi ești aproape, că mă faci să mă simt iubită și îmi redai liniștea atunci când totul merge rău și alături de tine totul este mai frumos! ? Te iubesc!”, i-a transmis Mihaela Borcea jumătății sale.

Citeşte și: Valentina Pelinel, dezvăluiri intime despre Cristi Borcea și viața cu trei copii: „Ne-am găsit liniștea împreună” / Exclusiv

Citeşte și: Mihaela Borcea, mesaj emoționant pentru partenerul său de viață. Cu cine se iubește fosta soție a lui Cristi Borcea

Mihaela Borcea și-a implicat băieții în afaceri

Chiar dacă a lăsat în urmă povestea cu Cristi Borcea, Mihaela continuă să se se ocupe de o parte dintre afacerile acestuia, cum e hotelul din Olimp, alături de cei doi băieți.

„Fata studiază în America. E la arhitectură, momentan. Dacă și-ar schimba opțiunea, vom vedea. E foarte grea meseria. Doar băieții sunt implicați. Toți suntem concentrați pe muncă, băieții sunt și ei cu studiile. Fiecare cu iubita lui. Le cunosc prietenele. Cel mic și prietena stau cu mine. Și ea e fata mea. Mai am încă două fete, sunt fericită.  

Nu mă văd soacră, soacră, poamă acră. Le iau apărarea nurorilor, când ei greșesc. Trebuie să fie totul echitabil. Nu le țin doar lor partea. E foarte important să te înțelegi bine cu copiii. Așa i-am învățat de mici, că indiferent de cât de greu le va fi și cât ar greși, doar împreună putem rezolva problemele”, mai spune Mihaela Borcea.

Citeşte și: Ce relație au în prezent Mihaela Borcea și Valentina Pelinel

Mihaela Borcea, la un pas de moarte

Mihaela a trecut prin multe momente complicate de-a lungul timpului, iar atunci când i-a adus pe lume pe gemenii pe care îI are cu Borcea a fost la un pas de moarte.

”Ori viața mea, ori a lor. Și am ales să nasc. Dar Doamne, Doamne a vrut să merg mai departe… Apoi a venit partea cu metalele. Am trecut prin multe cumpene. De atunci am avut multe urmări, mi-a afectat tot organismul. Tratamente, detox. Mercurul nu-ți iese din corp. Mă simțeam foarte rău, așa am descoperit. Din când în când, țin și un regim mai drastic. Dar se întâmplă să mai luăm și câte un COVID”, a mai spus ea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter