Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea de sărbători: „Au venit copiii din America”. De ce nu a dat vedeta petrecere de ziua ei / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 19 decembrie 2022, 10:21

Valentina Pelinel Borcea a împlinit 42 de ani pe 8 decembrie și a ales să aibă parte de o aniversare în familie. Soția lui Cristi Borcea nu a dat petrecere de ziua ei și a povestit în exclusivitate pentru Unica.ro, motivul pentru care a sărit anul acesta peste party. Înainte de Crăciun, familia Borcea a ales să petreacă la munte câteva zile , motivul principal fiind reuniunea copiilor și distracția în zăpadă, o adevărată bucurie pentru cei mici.

Valentina Pelinel Borcea este fericită alături de Cristi Borcea, bărbatul căruia i-a dăruit trei copii: Milan și gemenele Rania și Indira. Anul acesta, vedeta a ales să își serbeze ziua de naștere în familie.

Ce fac Valentina Pelinel și Cristi Borcea de sărbători

“Am primit cadouri, multe flori, cele mai frumoase de la soț, normal. A fost un an în care nu am avut chef să fac petrecere, nu am simțit, am vrut să fiu acasă cu copiii și cu soțul, bucuria aceea că suflă ei în tort. Ei și-au ales tortul, mi-au zis că vor două torturi, care mai de care voia numai personaje. Până la urmă am căzut la un numitor comun, cred că sfârșeam să am o Elsa, o Ana și vreun Spiderman. Le-am spus că trebuie să ne organizăm. Tortul a fost până la urmă în formă de cadou și încă unul în formă de prințesă, toată lumea fericită”, a spus Valentina Pelinel, în exclusivitate, pentru UNICA.RO.

Fostul model internațional și-a dorit anul acesta să se bucure de momentele petrecute în familie, preferând să amâne întâlnirile cu prietenii și a avut parte de o zi frumoasă, dar emoționantă alături de soț și de cei trei copii.

Valentina Pelinel a împlinit 42 de ani. De ce nu a petrecut de ziua ei

“Nu făceam în fiecare an petrecere, dar mai făceam câte o masa, mă întâlneam cu fetele. Pur și simplu anul acesta nu am avut chef să mă organizez cu nimic. Am zis că o să fie o zi normală, mă duc la sală, mă duc mă aranjez și vin acasă, mă bucur de ei, fiecare dintre copii avea o floricică, un balon, un desen, să fie ei ok. M-au topit”, a mai spus sărbătorita.

Citește și: Valentina Pelinel dezvăluie provocările la care o supun cei trei copii: „Doamne, cum ies cu ea așa pe stradă? Ce zice lumea?” / Exclusiv

Cum se sărbătorea Valentina Pelinel în copilărie

În copilărie, Valentina se bucura de întrunirile adhoc care aveau loc cu ocazia aniversării sale. Nu contau cadourile, cât compania. Vedeta își amintește cu drag de mesajele primite.

“Nu prea ne serbam noi, ne adunam vecinii, colegii și se scria într-un oracol, aia era bucuria noastră, mari cadouri nu aveam parte pe atunci, ne scriam și ne făceam urări într-un oracol, era așa un caiet în care scriai urări, desenai. Părinții mi-au făcut cadouri de-a lungul timpului, dar nu cred că are importanță din punct de vedere material, pe vremea aceea nu erau chestii valoroase, probabil ce puteau și ei din suflet să-ți ia”, ne-a mărturisit ea.

Citește și:  Valentina Pelinel, despre cum a rămas însărcinată cu Cristi Borcea în timp ce el era după gratii: „Au fost multe scenarii atunci!”

„Eram un copil și munceam din greu să-mi câștig banii”

Valentina Pelinel a câștigat concursul Top Model România când avea 15 ani și jumătate, concurs cu care a început de altfel cariera ei în modelling. La 17 ani, ea a ajuns să lucreze în America.

“După ce am plecat din țară, veneam de sărbători în România, dar cred că au fost vreo două – trei dăți în toată cariera mea în care nu am fost în România de Crăciun, acasă. Așa s-a întâmplat. Oricum eram un copil și munceam din greu să-mi câștig banii, oricum nu veneam foarte des și eram extrem de calculată și am fost dintotdeauna foarte organizată. Muncind pentru bani am știut să-i respect. Am petrecut acolo, când eram la New York, Crăciunul, tot printre prieteni români, dar altceva este în familie, Crăciunul trebuie să fie în familie, clar”, a declarat, pentru Unica.ro, Valentina Pelinel.

Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea de sărbători: "Au venit copiii din America". De ce nu a dat vedeta petrecere de ziua ei / Exclusiv

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, Crăciun în familie: „Mergem la munte. Au venit și frații din America”

A devenit o tradiția ca în preajma sărbătorilor de iarnă, copiii lui Cristi Borcea din celelalte căsnicii să își revadă frații și să petreacă împreună câteva zile. “Noi stăm întotdeauna acasă de Crăciun, anul acesta o să stăm acasă și de Anul Nou, adică o să ieșim probabil undeva noi doi sau cu prietenii, dar nu plecăm din țară. În schimb, pentru că au venit și frații din America, copiii din America, mergem la munte câteva zile să vadă zăpadă, ca să fie toți împreună, să se joace”, ne-a mărturisit doamna Borcea.

Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea de sărbători: "Au venit copiii din America". De ce nu a dat vedeta petrecere de ziua ei / Exclusiv

Valentina Pelinel are o relație foarte bună cu ceilalți copiii ai soțului ei. Fire blândă și sociabilă, s-a făcut plăcută rapid de copii, reușind să se adapteze la tipologii și comportamente diferite.

“E clar că până nu ești mamă, nu ai cum să înțelegi copiii, degeaba zici din afară. Până nu ești mamă și simți pe pielea ta și vezi cât de diferiți sunt între ei și cum se comportă un copil și că e normal să se comporte uneori și nu întocmai ca la carte, doar atunci poți să înțelegi și să te porți așa cum trebuie cu un copil.

Cred că sinceritatea și faptul că eu sunt naturală, dacă nu îmi convine ceva, vezi pe fața mea, dacă sunt fericită vezi pe fața mea, sunt sinceră, la mine e totul clar. Și asta cred că nu ai cum să nu apreciezi”, a mai spus, pentru Unica.ro Valentina Pelinel.

Sursa foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter