Michelle Obama a mărturisit că fiicele sale au fost concepute prin fertilizare în vitro

De Ioana Tătaru, pe
Fostă Primă Doamnă a SUA, Michelle Obama, a mărturisit că „s-a simțit pierdută și singură”, după ce a suferit un avort spotan, în urmă cu 20 de ani și că fiicele sale, Sasha și Malia, au fost concepute prin fertilizare în vitro.

Michelle Obama a apelat la fertilizarea în vitro la vârsta de 30 de ani

În autobiografia sa, „Povestea mea/Becoming”, programată pentru lansarea la nivel mondial pe 13 septembrie, aceasta a mărturisit că procesul de stimulare a fertilității, care precede o astfel de concepție, a fost destul de dureros. Michelle a mai spus faptul că a resimțit avortul spontan ca pe un eșec, pentru că nu știa la momentul respectiv cât de frecvente sunt acestea: „M-am simțit pierdută și singură, am simțit că am eșuat pentru că nu știam cât de des sunt întâlnite avorturile, pentru că nu se vorbea despre ele”, a scris Obama.

„Stăm în propria noastră durere, cel mai rău lucru pe care îl putem face între noi este să nu împărtășim adevărul despre trupurile noastre, cum funcționează și cum nu funcționează”, a declarat Michelle Obama pentru presa internațională.

Citește și: „Michelle Obama a publicat o imagine de la nunta sa cu Barack Obama, de acum 26 de ani”

„Michele Obama a mărturisit că soțul ei a purtat același costum și aceeași pereche de pantofi timp de 8 ani și nimeni nu și-a dat seama”

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter