Vezi de ce Michael Jackson le punea măşti pe faţă copiilor săi

De Erika Chivu, pe

Un gest aparent excentric, dacă nu chiar nebunesc, care a avut totuşi un rost, după cum spune azi Paris, fiica luI Michael Jackson.
Paris recunoaşte într-un interviu acordat lui Oprah, că atunci când era mică nu înţelegea de ce trebuie să poarte mască în public.

Însă acum, la 13 ani, Paris spune că înţelege gestul tatăl ei. Michael voia să-şi protejeze copiii, aşa încât să nu fie recunoscuţi ep stradă şi urmăriţi de paparazzi. Artistul şi-a dorit ca cei trei copii ai lui să aibă caopilăria normală pe care el nu a avut-o.

„Eram cu adevărat confuză. Nu ştiam de ce trebuia să port o mască. Dar acum înţeleg motivul pentru care tatăl meu voia să ne acoperim feţele”, a spus Paris. „Când ieşeam fără el, nimeni nu putea să ne recunoască”, a adăugat ea, precizând că această stratagemă le-a permis să meargă la fast-food la fast-soof sau la magazine fără să aibă paparazzi pe urmele lor.

„Tata ne spunea că, atunci când el era mic, nu a avut cu adevărat o copilărie. Era mereu obligat să stea în studiourile de înregistrări, să cânte, în timp ce alţi copii se jucau afară. Voia ca noi să avem parte de acest lucru (o copilărie normală)”, a adăugat Paris Jackson, citată de Mediafax.

Paris, care avea 11 ani atunci când tatăl ei a murit, pe 25 iunie 2009, va debuta ca actriţă în filmul „Lundon’s Bridge and the Three Keys”, realizat după o serie de romane pentru adolescenţi care se bucură de mare succes în SUA. Ea mai are doi fraţi, Blanket şi Prince.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter