Cum a cunoscut-o Dinu Maxer pe noua iubită și ce diferență de vârstă este între ei. Reacția Deei când a aflat

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 13:37

Dinu Maxer iubește din nou la câteva luni de la despărțirea de Deea Maxer și nu se mai ascunde. Noua cucerire are 36 de ani, e brunetă și aduce mult cu o altă femeie care a trecut prin viața lui, nimeni alta decât Nicoleta Luciu.

Artistul recunoaște că i-a fost greu să facă acest pas după 17 ani și jumătate de relație și lasă timpul să le întărească sentimentele.

Citeşte și: Elena Merișoreanu știe adevărul despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „Sunt foarte tristă că s-au despărțit”

Dinu Maxer, despre ultimul moment intim cu Deea

Dinu Maxer are convingerea că noua relație a venit în viața lui la momentul oportun și recunoaște că i-a dat ultima îmbrățișare fostei sale soții în martie. „Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în luna martie. Devreme nu este, chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evolua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul.

Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat, că așa e cel mai firesc, mai ales că eu am ieșit dintr-o relație de 17 ani și jumătate și este mai greu”, a declarat Dinu Maxer, la Antena Stars.

Citeşte și: Dinu Maxer a trecut din nou pragul medicului estetician, după divorțul de Deea Maxer. La ce intervenții a apelat artistul

Citeşte și: Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, detalii de culise. Cum s-a produs ruptura și ce se întâmplă cu cei doi copii / Exclusiv

„Nu este mult prea tânără, are 36 de de ani”

Deși el are 50 de ani, iar ea 36, solistul nu crede că noua femeie din viața lui este mult prea mică. „Relația este la început și este normal să vă spun lucruri normale și firești. Într-adevăr s-a scris că este mult prea tânără. O să vă spun că nu este mult prea tânără, are 36 de de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele”, a mai spus Dinu Maxer.

Conform click.ro, noua iubită ar fi din Târgu Jiu, se numește Ada și ar fi, la fel ca și Dinu, divorțată. (Vezi primele imagini cu ea AICI)

De cealaltă parte, Deea se abține de la declarații. „Nu comentez absolut nimic. Nu am nimic de declarat”, a spus Deea Maxer pentru Spynews.ro.

Citeşte și: Dinu Maxer și Nicoleta Luciu, o despărțire greu de descifrat. Deea: „A avut aceeași discuție și cu fosta lui iubită”

Dinu Maxer, bântuit de reproșuri

Dinu crede că putea să facă mai mult pentru fosta sa relație, dar la un moment dat a uitat să fie romantic. „Cred că am fost prea puțin romantic. Nu am dus niciodată acasă flori.

Ulterior, făceam asta. Am încercat să compensez fiecare minus pe care din discuții l-am simțit. Și Deea la fel. Am luptat împreună. Amândoi am încercat, dar nu am mai reușit”, a spus Dinu Maxer în emisiunea lui Capatos.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter