Ce își reproșează Dinu Maxer în relația cu Deea. Cu cine s-a mutat bruneta după divorț

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 18:06

Deea și Dinu Maxer au plecat pe drumuri separate după 18 ani de relație, și-au împărțit copiii și apartamentele și nu s-au mai uitat în urmă. Cu toate astea, regretele au rămas.

Fiecare încearcă acum să își reclădească o nouă viață, dar amintirea unor vremuri apuse le mai tulbură existența. Dinu Maxer se învinovățește că nu a fost suficient de romantic cu bruneta pe care a cunoscut-o când avea doar 15 ani, că nu a venit cu flori acasă atunci când trebuia.

Dinu Maxer: ”Cred că am fost prea puțin romantic”

”Cred că am fost prea puțin romantic. Nu am dus niciodată acasă flori. Ulterior, făceam asta. Am încercat să compensez fiecare minus pe care din discuții l-am simțit. Și Deea la fel. Am luptat împreună. Amândoi am încercat dar nu am mai reușit”, a spus Dinu Maxer, la Antena Stars.

Artistul recunoaște că au fost de două ori aproape de împăcare, dar soția sa și-a dorit schimbarea și nu s-a mai întors din drum.

“După ce ne-am separat, din cauză că lucrurile au intrat în normal, nu ne mai certam, au fost două încercări de împăcare și nu s-a reușit. În momentul acela am realizat și eu, Deea înțelesese înainte, că nu se mai poate face nimic. Am încercat o discuție fără niciun rezultat. Am încercat să ne iubim, să facem mai mult decât făceam înainte și ne reproșăm că e prea puțin.

Ne-am acordat mai mult timp unul altuia, au fost gesturi de tandrețe, gesturi romantice, mese împreună, plecări, lucruri de genul ăsta”, a mai spus Dinu Maxer.

Citeşte și: Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, detalii de culise. Cum s-a produs ruptura și ce se întâmplă cu cei doi copii / Exclusiv

Deea își lasă fetița cu părinții

De cealaltă parte, Deea și-a adus părinții acasă ca să stea cu cea mică atunci când joburile o solicită.

„În acest moment mă aflu într-un turneu național de beauty, în mai multe orașe din țară. Am consultanță în mai multe orașe. Acum sunt în Târgu Jiu, mâine voi ajunge la Timișoara. Vizez mai multe orașe, Satu Mare, Sibiu, Cluj, Brăila. Mă întorc peste patru zile. Plec o dată pe lună. Părinții mei s-au mutat la mine, mama se ocupă de fetiță, o duce la grădiniță”, a spus ea pentru Cancan.

Citeşte și: Dinu Maxer și Nicoleta Luciu, o despărțire greu de descifrat. Deea: „A avut aceeași discuție și cu fosta lui iubită”

„Vreau să am un corp perfect pentru plajă”

A dat câteva kilograme bune într-un an, dar nu se oprește aici. Deea vrea să meargă la sală și să își pregătească corpul pentru plajă.

„Am slăbit 15 kilograme într-un an. Am mâncat doar o dată pe zi și am mers la remodelare corporală.

În ultimul timp, însă, m-am îngrășat cinci kilograme. Din păcate, nu am mai continuat ce făceam înainte. Până la vară, vreau să-mi fac timp de sală, să am un corp perfect de plajă, în costum de baie”, a mai spus Deea Maxer.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter