Care a fost mesajul emoționant al tatălui Andreei Bălan la nunta artistei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 septembrie 2019, 18:11

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie, la biserica Sfânta Treime Dudești din București, petrecerea fastuoasă având loc la Le Chateau.

La nuntă a venit și tatăl solistei, Săndel Bălan. El a venit însoțit de bunica artistei. Tatăl și bunica Andreei au stat împreună pe toată perioada ceremoniei.

„Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi”, a zis el, după cum arată Click. „M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele”.

În trecut, Andreea și tatăl ei au avut o lungă perioadă în care nu și-au vorbit. Ea a a vorbit de mai multe ori despre cât de nefericită a fost în copilărie și adolescență. Pe atunci, tatăl ei o plimba de la concert la concert, pentru a face furori cu trupa Andre. Artista și-a mai acuzat tatăl și că a bătut-o. Pentru a trece peste traume, Andreea a apelat la un psiholog. În primăvara lui 2018, cei doi s-au împăcat în cele din urmă, conform Cancan.

Sursa foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter