Andreea Bălan l-a șocat pe Cătălin Bordea: „Am spus tuturor că aș putea să am o aventură cu tine” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 14:46

Andreea Bălan a luat prin surprindere pe toată lumea când a declarat că ar putea avea o aventură cu Cătălin Bordea, fostul ei coleg de la America Express.

Andreea Bălan le-a făcut o surpriză juraților emisiunii iUmor. Artista a urcat pe scena show-ului de umor pentru un moment ireproșabil de roast. Replicile acide au fost la adresa foștilor ei colegi din America Express, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Andreea Bălan, surpriză de proporții la iUmor

Andreea Bălan nu s-a dat în lături de la nimic și s-a adresat tuturor juraților emisiunii iUmor, însă eforturile ei s-au concentrat asupra lui Bordea și Cortea.

„Supușii mei, bine v-am găsit! (…) Știu că toți mă vedeți ca pe o tipă de fier, fără suflet, dar să știți că și eu am o parte slabă, care mă face vulnerabilă și nu mă refer aici la Andreea Antonescu. (…) Am fost percepută greșit. Am fost acuzată că la America Express am construit o bisericuță, dar, dacă nu construiam acest grup organizat, Bordea era în continuare la Capatos și tu erai la alcoolici anonimi, dar nu pentru că era alcoolic. Ați câștigat datorită mie! V-am construit după chipul și asemănarea mea”, a spus Andreea Bălan, stârnind hohote de râs.

Citește și: Andreea Bălan, după succesul lui George Burcea în „Wednesday”: „Măcar să facă bani să plătească pensie alimentară” / Video

Citește și: Cum au fost filmați Andreea Bălan și Jador, după ce artista a afirmat că nu au o relație romantică / Video

Citește și: Andreea Bălan a lansat o piesă, la întoarcerea din America Express. Clipul, plin de momente emoționante / Video

Andreea, la adresa lui Bordea: „Aș putea să am o aventură cu tine”

„Deci, ce v-a adus strategia mea? O emisiune ca iUmor care, datorită vouă, azi depășește audiența chiar și a teleshopping-ului. În finală, ați învins și pentru că ați alergat mai repede, dar și pentru că eu aveam în echipa mea o femeie însărcinată. Am crezut că poate compensează asta cu Cortea, că tu mereu păreai că aștepți un copil, dar mi-am dat seama că, de fapt, îl așteptai pe Bordea, că el tot timpul era în urma ta”, a continuat Andreea Bălan.

Totodată, artista a făcut și o dezvăluire care a uimit întreaga sală: „Bordea, am spus despre tine că ești cam golănaș și că aș putea să am o aventură cu tine…”

„… doar că l-aș castra înainte să aibă loc aventura și am stat de vorbă cu niște oameni care te cunosc și au zis că nu este nevoie. Oricând te simți pregătit pentru mine, putem ieși amândouă la agățat”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: Ce o leagă pe Andreea Bălan de Mihai Constantinescu. Artista a povestit cu ochii în lacrimi: „Copilul din mine e fericit!”

Andreea Bălan, complimente la adresa Ancăi Țurcașiu

Înainte de a fi concurenţi, artiştii de la Te cunosc de undeva! sunt prieteni, iar asta se vede în fiecare gală a transforming show-ului. S-a întâmplat şi în ediţia difuzată sâmbăta aceasta, când ruleta i-a adus pe Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril într-o ipostază greu de imaginat.

Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în Nicki Minaj şi Bebe Rexha şi au făcut un show total la „Te cunosc de undeva”. Așa cum era de așteptat, aprecierile nu au întârziat să apară. Iar prima care s-a grăbit să o laude pe celebra cântăreață a fost chiar Andreea Bălan.

„Anca, eşti superbă! Eşti modelul meu în viaţă! Aşa îmi doresc şi eu să arăt, ca tine!”, i-a mărturisit jurata care punctează coregrafia la Te cunosc de undeva!, Andreea, Ancăi Ţurcaşiu.

Cristi Iacob a avut şi el doar cuvinte de laudă la prestaţia celor doi artişti: „Ce îmi place mie la voi este că puteţi să ieşiti din zona de confort şi să ne arătaţi că sunteţi în plin confort!

„Iar asta e o super dovadă de actorie”, le-a mai spus juratul. 

Întregul moment, dar şi provocarea lansată de juratul Mihai Petre, ca Andreea Bălan să facă un twark împreună cu Jean Gavril în platoul Te cunosc de undeva!, vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Andreea Bălan

Sursă foto: Instagram, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter