Ce o leagă pe Andreea Bălan de Mihai Constantinescu. Artista a povestit cu ochii în lacrimi: „Copilul din mine e fericit!”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 26 aprilie 2023, 18:17

Andreea Bălan are parte de mari emoții, sâmbătă, la cea de-a cincea gală a show-ului Te cunosc de undeva!. Artista a rămas fără cuvinte când pe scenă şi-au făcut apariţia ADDA şi Radu Bucălae transformați în Mihai Constantinescu şi Anastasia Lazariuc și au interpretat piesa Maria.

„Îmi vine să plâng!”, a mărturisit Andreea Bălan, atunci când Alina şi Pepe i-au oferit cuvântul la jurizare.

Andreea Bălan: „Mihai Constantinescu mă văzuse la un spectacol, în Ploieşti şi m-a adus la TVR”

„Copilul din mine e fericit! E emisiunea în care sunt prezenţi, oarecum în acelaşi timp, cei trei oameni care au avut un aport foarte mare la lansarea mea. Naşul, Aurelian Temişan, e aici, Mihai Constantinescu, interpretat de Radu Bucălae, e aici şi Anca Ţurcaşiu e şi ea prezentă. Ei trei m-au remarcat la emisiunea „Ba da, Ba nu”, în 1996, când am apărut prima dată la TV.

Mihai Constantinescu mă văzuse la un spectacol, în Ploieşti şi m-a adus la TVR. Aşa am ajuns în emisiunile şi, mai apoi, în spectacolele pentru copii din acea vreme!”, a mai dezvăluit, vizibil emoţionată, Andreea Bălan.

Citeşte și: Andreea Bălan, detalii neștiute despre banii pierduți și prețul succesului: „Am luat-o de sub zero” / Exclusiv

Artista trăiește o nouă viață

Andreea Bălan și-a construit o altă viață după ce a fost la un pas de moarte și a trecut printr-un divorț. A lăsat lucrurile neimportante în spate și a învățat să privească fiecare etapă pe care o traversează cu alți ochi.

“În trecut trăiam doar în viitor. Bifam ceva, dar voiam mai mult, crezând că dacă ating și realizez niște lucruri voi fi fericită. Când am atins lucrurile acelea, mi-am dat seama că fericirea nu vine din exterior. Atunci dai de greu. M-am lovit cu capul de sus, cum se spune. Îți dai seama că trebuie să lucrezi cu tine, să faci introspecție și să îți dai seama că iubirea și fericirea de sine vin din interior. Nu din exterior și din lucrurile pe care tu le acumulezi.

Lucrurile astea le înțelegi, însă, abia când bifezi. Mi-aș dori ca oamenii să aibă tot ce își doresc pentru a vedea că fericirea nu vine din lucrurile materiale și din exterior”, a spus Andreea Bălan la FRESH by UNICA.

Citeşte și: Andreea Bălan, lecții dure de viață. Cum și-a câștigat echilibrul din suferință: „Dacă mi se închide o ușă, intru pe geam” / Exclusiv

Andreea Bălan: “Am pierdut de două ori bani”

Artista a recunoscut că domeniul în care activează a ajutat-o să se bucure de câștiguri fructoase, dar asta nu înseamnă că nu au existat și pierderi.

Citeşte și: Andreea Bălan rupe tăcerea după ce a fost surprinsă de paparazzi cu Jador: „Avem foarte multă treabă împreună” / Video

“Am pierdut de două ori bani. După perioada André , când m-am trezit la 18 ani fără nimic și am luat-o de la zero. Și apoi, la 25 de ani, când am cumpărat un apartament. Am dat 90.000 de euro și nu s-a mai construit. Nu mi s-a întâmplat doar mie.

Nu am luat-o ca pe o dramă. Eram în vâltoarea carierei mele , aveam atât de multe concerte și în continuare făceam bani, încât nu am stat să mă gândesc, să mă lamentez sau să mă victimizez. Am mers mai departe, am făcut bani și mi-am făcut o casă”, a mai spus ea.

Foto: Facebook, Pr

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter