Andreea Bălan, după succesul lui George Burcea în „Wednesday”: „Măcar să facă bani să plătească pensie alimentară” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Duminică, 14 mai 2023, 19:37

Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată după mult timp despre relația pe care o are în prezent cu fostul ei soț, George Burcea, cu care are doi copii. Deși spune că l-a iertat pentru ceea ce s-a întâmplat între ei, artista a precizat că nu mai există niciun fel de comunicare între ei.

Invitată în podcastul „Vorba lui Jorge”, Andreea a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl fetelor ei, despre ce își dorește de la bărbatul care i-ar putea sta alături și despre posibilitatea apariției unui alt copil în viața ei.

Andreea Bălan, despre relația pe care o are cu George Burcea

Artista a dezvăluit că nu mai vorbește deloc cu George Burcea, cu toate că au împreună doi copii. Spune, totuși, că l-a iertat pentru tot ceea ce s-a întâmplat între ei, în special pentrru faptul că nu a fost lângă ea atunci când a avut mai mare nevoie de el.

Citește și: Top 6 nuanțe de păr care te întineresc cu 10 ani

Citește și: Top 6 coafuri care se vor purta în 2023. Tunsoarea care întinerește rămâne în tendințe

Citește și: Ce să NU consumi înaintea unei partide de amor

Citește și:  Sex mai bun: Ce le lipseşte partidelor tale de amor

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, nu vorbim deloc. Dar cred că la nivel energetic, făcând o medicație de iertare, am eliberat și față de el energia negativă. L-am putut ierta. A fost greu între noi. Sunt unele chestii care nu se știu. El a spus tot felul de prostii și eu a trebuit să vin să dezmint. Avem și un proces de calomnie pe rol. Doar făcând acest proces el s-a oprit din declarații. Dacă eu nu făceam procesul, el nu se oprea, spunea numai prostii despre mine. Acum s-a oprit. Dacă se oprește, opresc și procesul”, a afirmat Andreea Bălan în podcastul lui Jorge.

„E plecat din țară, s-a mutat în America, își vede fetițele rar. Dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi pentru că a fost acel stop cardiac și în anumite clipe el nu a fost lângă mine”, a explicat artista.

Citește și: Andreea Bălan a lansat o piesă, la întoarcerea din America Express. Clipul, plin de momente emoționante / Video

Andreea Bălan a precizat că și-ar fi dorit ca fostul ei soț să îi fie alături după ce a suferit stopul cardiac, iar lipsa a rănit-o foarte tare.

„Am avut o durere că nu a fost lângă mine pentru că eu am suferit niște pierderi fizice și emoționale. Și el nu a înțeles pierderea mea fizică. Dar l-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea. Pentru că dacă nu ierți, universul nu îți oferă ceea ce îți dorești”, a mai spus cântăreața.

Citește și: Andreea Bălan, dezvăluiri despre viața amoroasă la Provocarea Unica: „Trăiesc cea mai frumoasă perioadă”/ Exclusiv

Andreea Bălan, după succesul lui George Burcea în serialul „Wednesday”

Andreea Bălan a recunoscut că este recunoscătoare că George Burcea a făcut parte din viața ei pentru că i-a oferit două fetițe minunate. Aceasta a mărturisit că își dorește ca fostul ei soț să fie fericit și să aibă o relație stabilă.

„E bărbatul cu care eu am doi copii. Și fără el nu aș fi avut aceste fetițe minunate. Sunt foarte recunoscătoare. Și îmi doresc ca el să fie fericit. Îmi doresc ca el să fie într-o relație stabilă. Pentru că nu aș fi vrut să vină la fetițe într-o lună cu una, o lună cu alta. (…) E minunat pentru că e aceeași persoană. Și se poartă frumos cu ele”, a afirmat Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan rupe tăcerea după ce a fost surprinsă de paparazzi cu Jador: „Avem foarte multă treabă împreună” / Video

De asemenea, Jorge a întrebat-o pe invitata sa dacă a fost invidioasă pe succesul lui Goerge Burcea după ce a obținut rolul lui Lurch în serialul „Wednesday”, iar răspunsul Andreei a fost foarte prompt: „Pentru cele 3 secunde, nu. Patru, hai”.

„Măcar să facă bani să plătească pensie alimentară”, a completat Andreea Bălan râzând.

Citește și: Ce o leagă pe Andreea Bălan de Mihai Constantinescu. Artista a povestit cu ochii în lacrimi: „Copilul din mine e fericit!”

Cum ar trebui să fie bărbatul cu care să își împartă viața

Andreea Bălan a dezvăluit și ce calități ar trebui să aibă bărbatul cu care ar putea să își refacă viața.

„Să fie un suflet foarte cald și calm și să nu se supere, ca mine. Să nu se supere și să ia totul personal și calm și să dea multă iubire. Toți la nivel de suflet vrem iubire și să fim acceptați așa cum suntem. Nu dăm iubire pentru că suferim, ne punem ziduri și ne e frică. Și când întâlnim un om nou, el are 7 ziduri, eu am 7 ziduri și ce facem? Trebuie să coborâm zidurile pentru că altfel nu ajungem să ne conectăm. Ne e frică să fim vulnerabili”, a explicat artista.

De asemenea, cântăreața a precizat că și-ar dori să mai aibă un copil, însă doar cu ajutorul unei mame surogat și asta din cauză că ea nu mai poate rămâne însărcinată.

„Pot să mai fac copii doar cu mamă-surogat. Tehnologia, în ziua de azi, ne permite. Cu ovocite, cu fertilizare in vitro, mi-aș dori, da. (…) Dacă nu ajungeam să fiu o mamă singură, nu învățam multe lucruri. Nu regret nicio despărțire, nici cea de tatăl copiilor. Din eșec și din greșeli înveți. Abia când te întinzi pe jos de durere începi să înveți. Când totul e roz, n-ai cum să înveți, niciodată”, a precizat Andreea Bălan.

https://youtu.be/f5A3596YOl4

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan

Sursă foto: Captură video, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter