Cum au fost filmați Andreea Bălan și Jador, după ce artista a afirmat că nu au o relație romantică / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 09:56

Andreea Bălan și Jador au fost filmați din nou împreună, după ce, în urmă cu câteva săptămâni s-a zvonit că ar avea o relație. Totuși, artista a declarat că între ea și colegul ei nu se întâmplă nimic romantic, relația lor fiind una de prietenie.

Cei doi au călătorit împreună în Belgia, unde au urcat pe scenă și au cântat piesa „Cu inima ta”. Acolo, Andreea și Jador s-au distrat de minune și au făcut un spectacol așa cum artista și-a obișnuit fanii.

Andreea Bălan și Jador, împreună în Belgia

În urmă cu aproximativ o lună, Andreea Bălan a fost surprinsă de paparazzi de la Cancan când s-a întâlnit cu Jador la miezul nopții, când artista a mers să își ia prietenul de la o petrecere din zona Floreasca a Capitalei. Gesturile lor au dat de înțeles că ar forma un cuplu, însă cântăreața a apărut ulterior în emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1 și a dezmințit aceste zvonuri.

După ce au negat relația, Andreea Bălan și Jador au fost văzuți din nou împreună. Astfel, speculațiile referitoate la relația lor au continuat. Totuși, cei doi au ales să lase lumea să vorbească și să se concentreze asupra carierelor lor.

Citește și: Andreea Bălan a lansat o piesă, la întoarcerea din America Express. Clipul, plin de momente emoționante / Video

Astfel că, sâmbătă noapte, Andreea a urcat pe scenă, în Belgia, alături de Jador, unde au cântat piesa „Cu inima ta”.

Artista a atras toate privirile cu ținuta sa, formată dintr-o rochie scurtă, decoltată și vesel colorată.

Jador a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la eveniment, fiind mândru de prestația sa și a Andreei Bălan, notează Libertatea.

Citește și: Andreea Bălan rupe tăcerea după ce a fost surprinsă de paparazzi cu Jador: „Avem foarte multă treabă împreună” / Video

Și cântăreața a postat pe TikTok câteva imaigni de la eveniment.

@andreeabalan #CuInimaTa #Live in Belgia #AndreeaBalanShow #BestShow ♬ original sound - Andreea Balan

Artista a negat relația cu Jador

La începutul lunii aprilie, Andreea Bălan a negat că ar avea vreo relație amoroasă cu Jador, precizând că sunt buni prieteni și că au împreună mai multe proiecte și evenimente.

Tot atunci, artista a povestit că urmează să călătorească alături de Jador în afara țarii pentru a susține mai multe concerte. Așadar, nu este de mirare că cei doi au mers împreună în Belgia, unde au făcut un adevărat show pe scenă.

Citește și: Andreea Bălan, după succesul lui George Burcea în „Wednesday”: „Măcar să facă bani să plătească pensie alimentară” / Video

Citește și: Andreea Bălan dezvăluie culisele colaborării cu Jador: „M-am reinventat de multe ori” / Exclusiv

„Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu. Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună”, spunea atunci Andreea Bălan la XNS.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum au fost surprinși Andreea Bălan și Jador în Belgia

Sursă foto: Libertatea, Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter