Mesajul emoționant al Prințului William către un băiețel care și-a pierdut mama

Ultimul update Luni, 24 ianuarie 2022, 12:10

Prințul William a avut un moment emoționant alături de un băiețel de 11 ani care și-a pierdut mama, în cadrul unei vizite făcute de Ducii de Cambridge la un centru de nevoiași.

Prințul William și soția lui, Kate Middleton, au vizitat recent un centru din Burnley, Lancashire, destinat persoanelor vulnerabile și neajutorate. Acolo, Prințul William a făcut cunoștință cu Deacon Glover, un băiețel căruia i-a murit mama și căruia i-a adresat mai multe cuvinte încurajatoare, în condițiile în care amândoi au trecut prin aceeași experiență.

În cazul prințului, mama sa, Prințesa Diana, a murit în anul 1997, când el era un adolescent de 15 ani. Astfel, el i-a spus copilului să știe prin ce trece și a căutat să îl îmbărbăteze. „Știu prin ce treci, dar o să fie totul mai ușor cu timpul”, a spus prințul copilului, punându-i o mână pe umăr în semn de încurajare, potrivit Daily Mail.

Deacon Glover a pierdut-o pe mama sa anul trecut, când ea avea doar 28 de ani. Femeia a murit în urma unei supradoze de droguri. Ar fi folosit heroină, metadonă, precum și alte medicamente pe care le-a obținut în baza unei prescripții medicale.

Citește și: Celebrități care au spus NU operațiilor estetice

Citește și: Kate Middleton a purtat cercei în valoare de 13 lei la primul eveniment public al anului

Citește și: Ultima fotografie cu Betty White înainte de deces

Citește și: Ce mănâncă Regina Elisabeta a II-a, zi de zi, la micul dejun

După cum arată Click, cuplul regal a petrecut un sfert de oră vorbind cu băiețelul și bunica lui, Carole Ellis. Prințul William a vorbit cu Deacon Glover și despre fotbal. În cadrul discuției, Prințul William i-a spus copilului că este chiar fan al echipei din Burnley, care ocupă locul 20 în Premiere League.

Centrul vizitat de Prințul William și Kate Middleton îi ajută pe cei nevoiași, care nu au locuințe sau care se luptă cu diferite dependențe. Acesta funcționează pe bază de donații, oferind celor care au nevoie mâncare, haine, acces la duș, la mașini de spălat, grupuri de recuperare și consiliere pentru probleme de sănătate mintală. Poate găzdui până la 200 de persoane simultan.

Cuplul regal a hotărât să viziteze centrul după ce au urmărit un documentar BBC despre munca pe care o depun organizatorii centrului pentru a ajuta persoanele cele mai vulnerabile din Burnley, inclusiv în timpul pandemiei de COVID-19.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter