Meg Ryan, de nerecunoscut la 61 de ani. Actrița fost văzută în public după o absență de șase luni

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 14:20

Meg Ryan a fost văzută în public pentru prima dată după șase luni de absență și este de nerecunoscut.

Starul de la Hollywood, în vârstă de 61 de ani, pare vizibil schimbată la față. Ea a fost surprinsă împreună cu prietenul ei, Michael J Fox, înainte de lansarea noului său documentar despre lupta personală cu boala Parkinson.

Cum arată actrița Meg Ryan la 61 de ani

Meg Ryan a stat departe de lumina reflectoarelor în ultimii ani. Acum a fost fotografiată de paparazzi purtând un blazer din mătase neagră.

Vezi în GALERIA FOTO cele mai recente poze cu Meg Ryan care a ajuns de nerecunoscut.

Aspectul feței ei a stârnit rapid un val de comentarii din partea celor care au văzut-o. În trecut, actrița spunea că nu acordă atenție zvonurilor conform cărora și-ar fi făcut operații estetice.

„Nu acord prea multă atenție, sincer. Există multă ură în lume astăzi. Este atât de ușor să judeci pe cineva. Imaginează-ți cum e să fii hater. Ce prostie!” – a declarat ea într-un interviu acordat publicației Porter, în 2015, conform Mirror.

Citeşte şi: Meg Ryan s-a logodit cu John Mellencamp

Cu toate că aparițiile ei în public sunt din ce în ce mai rare, actrița nu a vrut să rateze marele moment al colegului ei de breaslă la lansarea documentarului. Noua sa peliculă prezintă viața lui cu Parkinson, la mai bine de 30 de ani de la primirea diagnosticului.

Citeşte şi: Loredana s-a întâlnit cu Meg Ryan şi Kash în America

Fox avea 29 de ani când a fost diagnosticat cu îngrozitoarea boală și a încercat să o ascundă de cei dragi luând pastile.

El a făcut recent o serie de dezvăluiri tulburătoare despre boala sa, dezvăluind că nu crede că va prinde vârsta de 80 de ani.

„Asta este viața mea, acum este la pachet cu Parkinsonul. Nu mori de Parkinson. Mori cu Parkinson”, explicând că mulți dintre cei care trăiesc cu această boală sunt mai expuși unui riscului de a se accidenta sau de a face afecțiuni comune care lor le devin fatale.  

„M-am gândit la moartea mea… nu voi apuca 80 de ani.”

Meg Ryan și relația cu rockerul John Mellencamp

Actrița Meg Ryan și artistul John Mellencamp și-au început relația în 2011, după ce el a divorțat de cea de-a treia soție, modelul Elaine Irwin, cu care a avut un mariaj de 18 ani. Trei ani mai târziu, s-au despărțit din cauza distanței. Meg locuia în New York, iar John în Indiana. După o lună au confirmat că s-au împăcat.

O iubesc pe Meg Ryan. Ea mă urăște de moarte. Cred că este din cauză că sunt un copil. Sunt mofturos, mă plâng tot timpul, sunt morocănos”, declara rockerul în 2017.

Citeşte şi: Meg Ryan a împlinit 59 de ani! Cele mai bune filme ale actriței

În 2018, Meg și John s-au logodit, dar, câteva luni mai târziu, o sursă apropiată celor doi a declarat pentru People că Mellencamp nu vrea să se mai căsătorească încă o dată.

„El o iubește, dar căsătoria nu părea să facă parte din planurile lui. Nu este clar cât de importantă era căsătoria pentru Meg. Dar ei au petrecut foarte mult timp împreună și este păcat că s-au despărțit. Se înțelegeau cu adevărat bine”, a spus atunci o sursa apropiată cuplului.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter