Meadow, fiica lui Paul Walker, s-a logodit. Cum arată inelul

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 11:09

Meadow, fiica lui Paul Walker și a fostei sale iubit, Rebecca Soteros, s-a logodit. Tânăra a dat vestea prin intermediul unui video publicat pe rețelele de socializare, la o lună după ce a confirmat relația cu Louis Thornton-Allan.

Meadow Walker, fiica de 22 de ani a regretatului actor Paul Walker, s-a logodit cu actorul Louis Thornton-Allan. Tânăra a postat pe contul său de Instagram un video în care își ține mâna pe care are inelul de logodnă cu diamant în dreptul feței, în timp ce se relaxează în piscină.

Fanii s-au grăbit să o felicite în număr mare: Tatăl tău ar fi fost atât de mândru de tine!”, Bucură-te de fiecare minut!”, Acel zâmbet și ochii ăia!”, Ești atât de frumoasă!”, Un bărbat norocos”, Cea mai bună veste”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor lui Meadow Walker.

Louis Thornton-Allan este studiază actoria la școala Stella Adler” din New York, în timp ce Meadow Rain Walker este un model în plină ascensiune. Aceasta și-a început cariera în 2017 și a apărut în prezentări ale unor celebre case de modă, cum ar fi Givenchy.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter