Maxi Jazz, solistul trupei Faithless, a murit la vârsta de 65 de ani

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Sâmbătă, 24 decembrie 2022, 22:13

Maxi Jazz, liderul și solistul trupei britanice Faithless, a încetat din viață.

Artistul Maxi Jazz a murit la vârsta de 65 de ani, potrivit BBC.

Maxi Jazz, solistul trupei Faithless, a murit în somn

Fosta sa colegă de trupă, Sister Bliss, a declarat că Maxi Jazz a murit “în liniște, în somn”, vineri noaptea, în locuința sa din Londra.

Vă anunț cu multă durere în suflet că Maxi a murit în liniște, în somn, noaptea trecută (n.r. – vineri). Transmit toată dragostea mea tuturor celor care ați împărtășit alături de noi această experiență muzicală – a fost mesajul postat de Sister Bliss, pe contul său de Twitter.

Citeşte şi: Cine este Winael Baldus, finalistul lui Smiley, de la Vocea României 2022. S-a mutat din Caraibe și a găsit dragostea la Sibiu

Trupa Faithless a fost cunoscută pe plan internațional mai ales pentru hiturile „God is A DJ”, „We Come 1” și „Insomnia”.

Pe contul personal de Instagram al lui Maxi Jazz, a fost postat, de cei din trupa sa, mesajul următor:

 Cu inimile frânte, vă anunțăm că Maxi Jazz a murit. A fost un om care ne-a schimbat viețile în atât de multe feluri. A transmis mesaje importante prin muzica noastră. I-a dat un sens. A fost, de asemenea, un singuratic, care își făcea timp pentru toată lumea. Și avea o înțelepciune pe cât de profundă, pe atât de accesibilă. A fost o onoare și, desigur, o plăcere să lucrăm cu el.

Citeşte şi: INNA face dezvăluiri despre relația cu iubitul ei, Deliric. Ce nu știai despre artistă: „Aș putea spune un mini-secret” / Exclusiv

A fost un textier genial, un DJ, un budist, o prezență magnifică pe scenă, un iubitor de autoturisme, vorbăreț neîntrecut, un om frumos, un geniu.

Trupa Faithless s-a format în 1995 și a fost pioniera muzicii de dans pe stadion.

Faithless a fost nominalizată pentru “Cel mai bun act de dans” din Marea Britanie la Brit Awards în 1999 și 2002.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter