Matthew Perry, dezvăluiri despre serialul „Friends”. Ce salarii aveau actorii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 noiembrie 2022, 13:14

Matthew Perry a făcut dezvăluiri interesante despre producția celebrului sitcom american „Friends”. Acesta a vorbit în cartea sa „Friends, Lovers, & the Big Terrible Thing” despre salariile uimitoare pe care au ajuns să le câștige actorii din serial.

Matthew Perry, cunoscut pentru rolul lui Chandler din serialul „Friends”, a lansat recent cartea autobiografică „Friends, Lovers, & the Big Terrible Thing”. Starul american și-a introdus fanii în culisele celebrului serial american, dar a făcut și dezvăluiri incredibile despre viața lui personală, despre lupta cu dependențele de alcool și medicamente.

Matthew Perry, dezvăluiri despre serialul „Friends”. Ce salarii aveau actorii

Actorul a afirmat că a câștigat 22.500 de dolari pentru episodul pilot, iar suma a crescut la peste un milion de dolari pe episod pentru toți actorii până la sfârșitul serialului. Acesta a mărturisit că acest lucru i se datorează colegului său David Schwimmer, care ar fi putut să ceară mai mulți bani pentru el, dar a ales să își ajute echipa.

A fost o decizie care s-a dovedit a fi extrem de profitabilă. David era în situația de a obține cei mai mulți bani, dar nu a făcut-o.

Mi-ar plăcea să cred că aș fi făcut aceeași mișcare, dar ca un tânăr lacom de douăzeci și cinci de ani nu sunt sigur că aș fi făcut-o.

În timpul sezonului opt, câștigam un milion de dolari pe episod; la sezonul zece făceam și mai mult, ar fi dezvăluit actorul în cartea sa, potrivit Hollywood Life.

Noi câștigam 1.100.040 de dolari pe episod și am cerut să facem mai puține episoade. Nebuni, noi toți. Aveam priceperea lui David și simțul lui înțelept în afaceri, de mulțumit pentru ceea ce ni s-a oferit. Îți datorez în jur de 30 de milioane de dolari, David, ar mai fi scris acesta.

Citește și: Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit timp de 20 de ani. De la ce a pornit conflictul între cei doi

Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”

Adrian Mutu, dezvăluiri despre trecutul amoros: „Eram cel mai mare specialist în săruturi din lume. Unul dura două ore!”

Cătălin Crișan e mândru de copiii săi: “Din păcate sau din fericire, Daria tot la vorba mea a ajuns. Raris e în primul an la Conservator”/ EXCLUSIV

Matthew Perry, aproape de moarte: „Medicii mi-au dat 2% șanse de supraviețuire”

Matthew Perry a povestit că a fost aproape de moarte din cauza dependenței sale de opioide.

Am vrut să povestesc de vremea când m-am salvat de a merge pe partea întunecată a tuturor lucrurilor. A trebuit să aștept să fiu complet treaz și departe de boala alcoolismului și a dependenței pentru a putea scrie tot. Și am fost destul de sigur că va ajuta și alți oameni, a afirmat Matthew Perry pentru People.

Acesta a dezvăluit că medicii i-au mai dat doar 2% șanse de supraviețuire după ce opioidele i-au spart colonul și l-au lăsat în comă două săptămâni. De asemenea, el a fost nevoit să poarte o pungă de colostomie timp de nouă luni.

Medicii au spus familiei mele că am 2% șanse de supraviețuire. Am fost pus la un aparat numit ECMO, care ajută plămânii și inima să funcționeze. Este numit Ave Maria. Este ultima soluție la care oamenii mai pot apela înainte să moară.

M-am trezit și am realizat că am o pungă de colostomie. Au spus: ”totul este dezastruos acolo jos. Nu putem face o operație. Dar în aproximativ un an poți schimba asta”. A fost destul de îngrozitor să am una (pungă de colostomie) deoarece se sparg tot timpul.

Starul din „Friends”, dependent de analgezice în urma unui accident la jet-ski

După ce a fost aproape de moarte, actorul a decis să nu mai ia opioide.

Terapeutul meu a zis: „Data viitoare când vrei să iei OxyCodin, gândește-te că vei avea pungă de colostomie tot restul vieții.” Și o mică fereastră s-a deschis, iar eu am intrat prin ea și nu am mai vrut niciodată OxyContin, a mărturisit Perry, care de un an și jumătate nu se mai află sub influența drogurilor.

Starul din „Friends” a devenit dependent de analgezice în urma unui accident la jet-ski. Acesta ajunsese să ia 55 de pastille pe zi.

Nu știam cum să mă opresc. Dacă poliția venea la mine acasă și îmi spunea: dacă bei în seara asta, te ducem la închisoare, eu mă apucam de împachetat. Nu mă puteam opri deoarece boala și dependența sunt progresive. Așadar, se înrăutățește pe măsură ce îmbătrânești, a mai pus Matthew Perry.  

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter